Marea teamă a lui Jador când a participat la Survivor. „Nu ştiam dacă am...”

Publicat pe

Jador a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor România, însă a fost nevoit să părăsească competiția din cauză că s-a accidentat. Cântărețul a vorbit despre experiența din Republica Dominicană, dar și despre relația cu părinții lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Jador a fost nevoit să părăsească competiția Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, după ce s-a accidentat grav la un picior. Acesta a spus că ar mai participa la o emisiune de acest gen pentru că reprezintă o provocare pentru el.

Da, (n.r. aș mai pleca), pentru că este o provocare să trăiesc fără mâncare, fără lucruri materiale. Pot să trăiesc fără nimic, chiar sunt pregătit să fac asta oricând', a spus Jador pentru click.ro.

Marea teamă a lui Jador când a participat la Survivor. „Nu ştiam dacă am...'Marea teamă a lui Jador când a participat la Survivor. „Nu ştiam dacă am...'

De asemenea, Jador a mărturisit că i-a fost teamă în momentul în care a participat la Survivor România pentru că a văzut că mulți dintre colegii lui erau campioni.

Mi-a fost teamă, pentru că mulţi dintre colegii mei erau campioni. Eu de Crăciun eram acasă la părinţii mei şi mâncam toate preparatele tradiţionale şi vedeam filmuleţe cu cei anunţaţi cum se antrenau. Când am auzit că participă şi Moroşanu, care este foarte ambiţios, am spus că nu am nici o şansă. Ştiam că pot, dar îmi place să mă şi alint. Concurenţa, însă, era una puternică…', a mai povestit Jador.

Citește și: Jador, Cătălin Moroșanu și Lino Golden au lansat melodia „Sunt o forță”:”Ideea acestui proiect…”

Citește și: Cum a decurs întâlnirea dintre Jador și bunica lui, după întoarcerea de la Survivor.S-a lăsat cu multe lacrimi

Citește și: Ana Porgras, dezvăluiri despre Survivor. Ce nu s-a văzut la TV:„Am fost la un pas de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Irisha de la Survivor a ajuns în România:„O să taxez băieții care m-au votat dacă…'

Jador, despre experiența Survivor

Jador s-a adaptat ușor la condițiile din jungla din Republica Dominicană. Inițial, cântărețul a spun că i-a fost teamă pentru că nu știa dacă este potrivit pentru o competiție precum Survivor România.

„În junglă nu îmi era frică de nimic, m-am adaptat uşor. Mi-a fost teamă că am muncit toată viaţă ca să construiesc o carieră în muzică şi nu ştiam dacă am ce căuta într-o astfel de competiţie, care are şi o componentă sportivă. Dar mi-a făcut un bine. A fost o experienţă pozitivă pentru mine, m-au cunoscut mai bine oamenii, m-au descoperit cei care nu erau neapărat fanii mei. Am primit multe comentarii frumoase de la oameni care îmi spuneau că nu mă plăceau şi m-au văzut într-o altă lumină la Survivor România', a mai povestit acesta.

De asemenea, Jador a mai spus că are de gând să păstreze legătura cu toți concurenții de la Survivor.

Jador: „Bunicul meu şi-a dat seama că am voce'

Jador s-a gândit să se îndrepte spre o carieră muzicală de când avea 4-5 ani. Cântărețul a spus că toți membrii familiei lui au voce, iar cel care a descoperit că Jador este talentat a fost bunicul lui.

La mine în familie cânta toată lumea. Bunicul meu patern şi-a dat seama că am voce, nu ştiam să vorbesc, dar cântam. Mă trag din neam de muzicanţi. Mama mea cântă minunat', a povestit artistul.

Acesta a mai spus că are o relație foarte bună cu părinții lui, dar și că este foarte apropiat de bunicile lui.

Mă iubesc şi îi iubesc foarte mult. Sunt foarte apropiat de bunicile mele, sunt prinţul lor de când mă ştiu. Sunt cel mai mare nepot, prima iubire care nu se uită niciodată', a continuat Jador.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter