De ce i-a trimis Alex Bodi flori Biancăi Drăgușanu: "Eu sunt mai deosebit, nu sunt ca..."

Publicat pe

Alex Bodi a recunoscut recent că i-a trimis flori fostei sale soții, Bianca Drăgușanu. Gestul a stîrnit multe semne de întrebare, mai ales după despărțirea de iubita Daria Radionova. Bianca, însă, și-a refăcut viața alături de Gabi Bădălău, însă Alex Bodi susține că el nu este precum ceilalți admiratori ai ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi s-a despărțit de iubita Daria Radionova, cu toate că în urmă că aveau planuri de nuntă. Omul de afaceri a avut numai cuvinte de laudă la adresa paretenrei sale, care l-ar fi susținut necondiționat când el a avut probleme cu legea, însă relația nu a funcționat în cele din urmă.

Gestul lui Alex Bodi pentru fosta soție a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că Bianca Drăgușanu este acum într-o relație cu Gabi Bădălău.

De ce i-a trimis Alex Bodi  flori Biancăi Drăgușanu: "Eu sunt mai deosebit, nu sunt ca..."De ce i-a trimis Alex Bodi  flori Biancăi Drăgușanu: "Eu sunt mai deosebit, nu sunt ca..."

Alex Bodi: „Eu nu am voie să dau flori'

Afaceristul susține că știe că Bianca este într-o perioadă fericită din viața ei și se bucură pentru acest lucru, la fel cum știe și că nu are voie să-i trimită flori.

Eu nu am voie să dau flori, nici direct, nici indirect. Ea este într-o relație, nu am de ce să-i trimit flori și da, dacă am vrut să-i trimit flori, i le trimit dacă vreau și simt, care este problema?! Nu mă avantajează pe mine cu nimic că este singură sau nu este singură. Ea este într-o relație, într-o perioadă bună a vieții ei, din ce am auzit și din ce se vede și mă bucur că este așa, de ce să mă bucur că e singură? Nu vreau să mă pronunț în absolut nimic', a spus Alex Bodi la Antena Stars.

Citește și: Bianca Drăgușanu reacționează, după ce menajera lui Alex Bodi a spus că n-a văzut nicio bătaie între ei:'Minte! Am dovezi'

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit!Gesturile care i-au dat de gol

Citește și: Cum și-a cunoscut Stela Bizdu soțul și cum au depășit greutățile în relație:„Am pierdut o sarcină cu puțin înainte de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Marian Drăgulescu, adevărul despre bătăile cu fosta soție, Larisa, după 13 ani:„Nu sunt mândru!'

Alex Bodi: Da, este adevărat că i-am trimis flori'

Alex Bodi nu s-a ferit să-i facă complimente fostei sale soții, menționând că este foarte frumoasă și cel mai probabil are mai mulți admiratori, însă el consideră că se află pe lista celor speciali.

Da, este adevărat că i-am trimis flori, știe toată lumea că aveam obiceiul să-i trimit flori, dar și Bianca este o femeie frumoasă, curtată de o grămadă de persoane, dar îți dai seama că nu sunt singurul care îi poate trimite flori. Eu sunt mai deosebit, nu sunt ca admiratorii ei', a mai spus afaceristul.

Daria Radionova și Alex Bodi s-au despărțit

În loc să bată clopote de nuntă, Daria Radionova și Alex Bodi și-au spus adio. Cei doi au confirmat depsărțirea, iar fosta iubită a afaceristului s-a arătat foarte revoltată după separare.

„Da, ne-am despărțit și se pare că motivul este că sunt un om rău. Am fost acuzată că, de când am plecat la Londra, nu am purtat inelul, nu am postat poze pentru el, nu l-am etichetat pe videoclipuri și am avut timp să-mi postez maşina, mâncarea și pisicile, dar nu am avut timp să postez nimic pentru el. Cel mai mare scandal s-a întâmplat când am avut Întrebări și răspunsuri pe Instagram și am ignorat toate întrebările despre el. Şi crede că am ignorat pentru că îl ascundeam şi am vrut să mă prefac că sunt singură.

El m-a insultat între orele 12:00-5: 30, din cauza acestui număr de social media. De atunci, am avut întotdeauna conflicte similare … Înțeleg că situația sa actuală îi aduce nervi și stres, dar recent toți nervii i-au căzut asupra mea şi nu mai pot suporta. Sunt genul de persoană căruia nu-i place să arate totul public, aşa cum am spus înainte viața privată este o viață fericită. Nu am postat cât a vrut el doar pentru că prefer să-mi păstrez relația pentru mine, nu pentru public!

Daria Radionova: „L-am iubit din suflet'

L-am iubit din suflet, am fost alături de el în momente dificile… Nu i-am cerut niciodată nimic, mai ales financiar- niciodată. Mi-am oferit chiar ajutorul financiar, dacă era nevoie. Am pierdut una dintre afacerile mele, am pierdut bani, mă lupt cu familia și prietenii pentru el, mi-am părăsit viața din cauza lui…

Nu mi-a oferit niciun ajutor în schimb. Da, am plecat la Londra pentru că trebuie să mă „întorc în picioare', am pierdut foarte mult în aceste câteva luni… Nu mi-a păsat de afacerea mea şi de pierderile mele, dar trebuie să câştig totul înapoi şi, la viitorul meu, deoarece de asemenea, gândiți-vă nu am pe cine să mă bazez decât pe mine! Nimeni nu mă ajută financiar şi vă rog să rețineți- niciodată nu m-a ajutat, în afară de familia mea. Nu este ușor… și orice scrie media, realitatea este diferită.', a transmis Daria.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter