Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit! Gesturile care i-au dat de gol

Publicat pe

Daria Radionova și Alex Bodi s-au despărțit, după cum o arată chiar micile lor gesturi indirecte. Chiar dacă spuneau că au planuri pentru căsătorie, povestea de iubire dintre ei pare că a ajuns la sfârșit. Cei doi au șters pozele în care apăreau împreună pe Instagram și nici nu se mai urmăresc pe această rețea socială.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Daria Radionova și Alex Bodi s-au despărțit înainte să sărbătorească cinci luni de relație de când au anunțat public că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și că sunt fericiți împreună.

Acum, se pare că expreșia „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți' nu se aplică și în cazul lor, chiar dacă se anunțau clopotele de nunță. Chiar dacă Daria Radionova și Alex Bodi spuneau că au gânduri serioase unul cu celălalt, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite. Gesturile lor indirecte i-au dat de gol.

Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit! Gesturile care i-au dat de golAlex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit! Gesturile care i-au dat de gol

Daria Radionova și Alex Bodi au șters pozele în care apăreau împreună pe Instagram și nici nu se mai urmăresc pe această rețea socială. Cu toate acestea, Daria nu a șters și pozele în care apare cu buchetele impresionante de flori pe care le-a primit de la Alex Bodi.

Daria Radionova, despre relația cu Alec Bodi

Cu puțin timp în urmă, Daria Radionova susținea că relația dintre ea și Alex Bodi merge foarte bine, chiar dacă ea se afla în Londra.

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună:”S-a certat cu familia, a renunțat la tot”. Ce spun despre nuntă

Citește și: Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu.Mărturia Biancăi Drăgușanu ar sta la baza deciziei magistraților!

Citește și: Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 Days':„Am rude în România'/ Interviu EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Iulia Albu nemachiată.S-a pozat și fără fard și fără filtru

Nu este nevoie să se facă astfel de speculații. Între mine și Alex nu s-a întâmplat nimic rău. Dacă sunt în Londra nu înseamnă că ne-am despărțit. Am și eu viața mea, problemele mele și nu pot sta în România tot timpul. Locuiesc în Londra și aici este locația principală unde stau, serviciul meu aici și, evident, trebuie să rezolv anumite lucruri de asemenea.

În acest moment este lockdown în Londra, dar în câteva zile totul se va redeschide. De asemenea, trebuie să îmi pregătesc business-urile pentru redeschidere, nu este chiar atât de ușor, așa că nu am putut sta în România', a declarat aceasta săptămâna trecută.

Alex Bodi, planuri de nuntă cu Daria Radionova

Părea că Alex Bodi își găsise liniștea și fericirea lângă Daria Radionova, femeia pentru care a părăsit-o pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul parcă era mai îndrăgostit ca niciodată de iubita lui, cea care i-a fost alături cât timp el a fost în spatele gratiilor.

Alex Bodi a anunțat acum ceva timp la Xtra Night Show că este hotărât să se căsătorească cu Daria Radionova, iar nunta va avea loc când el va termina cu procesul în care este implicat.

Da, o să aștept să îmi demonstrez nevinovăția. Când o să am posibilitatea și libertatea, o să mă însor cu Daria, este ceva discutat de mult timp, îmi doresc foarte mult să fac acest lucru. Ea mi-a zis să nu mai dau curs, să nu mai las interpretări. Daria este o fată liniștită’, a dezvăluit Alex Bodi la Xtra Night Show.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter