Keo, operat de urgență! Cum se simte după tripla intervenție chirurgicală: "O cumpănă foarte mare"

Publicat pe

Keo a fost supus unei triple intervenții chirurgicale, chiar înainte de sărbătorile pascale. Artistul a fost internat timp de o săptămână după operație, iar acum se află în recuperare. Cum se simte acum, după ce a trecut printr-un moment de cumpănă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Clipe grele pentru Keo! Iubitul lui Misty a trecut prin momente dificile, fiind nevoit să se supună unei triple intervenții chirurgicale. A ținut totul secret și abia acum s-au aflat detalii despre ce a pățit fostul partener al Andreei Bălan.

Keo, operat de urgență! Cum se simte după tripla intervenție chirurgicală: "O cumpănă foarte mare"Keo, operat de urgență! Cum se simte după tripla intervenție chirurgicală: "O cumpănă foarte mare"

Keo, pe masa de operație cu probleme de sănătate

Problemele de sănătate s-au acutizat, astfel că artistul a ajuns pe mâinile medicilor, direct pe masa de operație. Artistul și-a făcut o serie de investigații, iar rezultatele analizele nu au fost deloc îmbucurătoare. A fost diagnosticat cu hernie, iar cadrele medicale au decis că este nevoie de operație.

Lucrurile, însă, s-au complicat, căci în timpul operației s-a descoperit că nu era vorba despre o simplă hernie, ci despre două hernii inghinale și una femurală. Astfel, în loc de operație care ar fi trebuit să dureze o oră și jumătate, artistul a stat trei ore în sala de operații.

Citește și: Andreea Bălan, mărturisiri neașteptate la 7 ani după despărțirea de Keo:'Voiam familie și am pus presiuni pe el'

Citește și: O mai ții minte pe Misty, iubita lui Keo? A renunțat la muzică și s-a făcut psiholog!Ce spune despre nuntă

Citește și: Lavinia Pârva a semnat contractul cu PRO TV.La ce emisiune va putea fi văzută

Citește și: Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei după divorț:'Suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți'

Keo: „Am fost internat o săptămână'

A fost internat timp de o săptămână în spital, iar acum a făcut primele declarații despre intervenția suferită.

Într-adevăr am suferit o triplă intervenție chirurgicală, în urgență, la Spitalul Ponderas. Deși pentru mine a fost o cumpănă foarte mare, am avut șansa să îl cunosc pe domnul profesor Cătălin Copăescu care este un chirurg extraordinar, dar și un om extraordinar.

Fiind vorba despre o intervenție mai complexă… era nevoie de mai multe zile de recuperare sub supraveghere medicală, astfel că am fost internat o săptămână. În plus, am avut șansa de a fi internat pe noua secție a spitalului… Chiar am rămas plăcut suprins să regăsesc și în România o calitate la cel mai înalt nivel internațional.', a declarat Keo pentru ciao.ro.

Cum se simte Keo după operație

Acum, cântărețul a fost externat și se recuperează acasă. Keo susține că se simte bine și speră să-și reia cât mai curând activitățile muzicale. Pentru el, cea mai mare bucurie a fost că s-a întors acasă la partenera lui, Misty și fetița lor, Arya.

'Sunt acasă, mă simt mai bine, având în vedere amploarea intervenției chirurgicale. Nu am vrut să alertez pe nimeni, mă recuperez și sper cât de curând să-mi reiau activitățile muzicale, să revin în studio. Cea mai mare bucurie a fost că m-am întors acasă la fetele mele', a conchis artistul pentru sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter