Cine este și cum arată soția lui Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite. Nhung e din Vietnam

Publicat pe

Ciprian Antone este concurent în echipa lui chef Florin Dumitrescu, la Chefi la cuțite. Ciprian trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Bui Hong Nhung, o tânără de origine vietnameză. Cei doi au participat împreună la emisiunea difuzată de Antena 1, dar doar Ciprian Antone a trecut mai departe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ciprian Antone a participat la Chefi la cuțite alături de frumoasa lui soție, Bui Hong Nhung. Amândoi au trecut de etapa audițiilor și au mers în etapa următoare. La audiții, Ciprian a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui.

Cine este și cum arată soția lui Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite. Nhung e din VietnamCine este și cum arată soția lui Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite. Nhung e din Vietnam

O prietenă bună de-ale ei urma să își organizeze nunta în locația unde eu lucram și a venit ziua degustării, moment în care viitoarea mireasă a venit însoțită de către doamna (n.r. a rătat spre soția lui), care mi-a făcut viața amară în primele 15 minute de când a apărut. A fost cea mai acră și mai acidă persoană din toți cei prezenți. Am luat-o pe viitoarea mireasă deoparte și am întrebat-o cine e asta. A venit ziua nunții, am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine. Am vorbit din ce în ce mai mult, am făcut schimb de contacte, am  descoperit că avem foarte mulți prieteni comuni și mi-am făcut curajul să o invit la o întâlnire și din acea zi suntem, efectiv, nedespărțiți', a povestit Ciprian Antone, în audițiile de la Chefi la cuțite.

Citește și: Cine este Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite.Deține un restaurant

Citește și: Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia, la un pas de bătaie, la Chefi la cuțite.”Cine ești tu să…”

Citește și: Cine este, de fapt, femeia alături de care a fost surprins Pepe la restaurant!Se cunosc de câțiva ani

Citește și: Bebelușa Cristina a dezvăluit sexul copilului.Cum se simte soția lui Denis Ștefan

Cine e soția lui Ciprian Antone, de la Chefi la cuțite

Este vizibil cu ochiul liber cât de mult se iubesc Ciprin Antone și soția lui. Bui Hong Nhung a spus despre soțul ei că „este omul alături de care vreau să îmbătrânesc și să am o familie frumoasă'.

Soția lui Ciprian Antone este din Vietnam, însă doar numele ar da-o de gol pentru că tânăra de 34 de ani vorbește perfect limba română. Aceasta a povestit la Chefi la cuțite care a fost contextul venirii sale în România.

 „Am crescut aici. Sunt de 22 de ani aici. În Vietnam, nu am stat foarte mult. Nu am terminat nici grădinița. Am stat până la vârsta de 5 ani, când părinții mei au hotărât să ne mutăm în Polonia. Acolo am locuit 7 ani. După care, tatăl meu a primit oportunitate de job în Romania. Eu cu mama am rămas în Polonia, iar la scurt timp, ne-am hotărât să ne mutăm în Romania și noi. Am venit după tata pentru că el avea o posibilă altă relație. Certurile dintre ei s-au intensificat și s-a ajuns la separarea lor', a povestit soția lui Ciprian Antone la Chefi la cuțite.

Soția lui Ciprian Antone e make-up artist

Soția lui Ciprian Antone, de la Chefi la cuțite, este make-up artist de 11 ani de zile. În prezent, Bui Hong Nhung lucrează, alături de soțul ei, în restaurantul pe care și l-au deschis împreună.

Sunt make-up artist. Profesez de 11 ani. Și am deschis de curând o cârciună împreună cu soțul si nașii nostri', a spus aceasta.

Pandemia ne-a dat curaj să facem asta, am renunțat la vechiul loc de muncă și am decis să facem altceva. Sunt ospătar, ajutor de bucătar, livrator, hostess și tot. E foarte mișto, cred că cele mai mari satisfacții le extragi din lucrurile mărunte', a dezvăluit și Ciprian Antone, la începutul show-ului culinar.

Cei doi au ajuns în bootcamp, însă Bui Hong Nhung nu a trecut mai departe, dar îl susține cu tot sufletul ei pe Ciprian Antone. Acesta a ajuns în echipa lui Florin Dumitrescu.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter