Soția lui Javier Humet, handbalistul de la Dinamo, a murit. Trei copii au rămas orfani de mamă

Publicat pe

Javier Humet a câștigat campionatul cu Dinamo, dar fericirea i-a fost știrbită de decesul soției sale, Ana Aida. Femeia îi oferise trei copii și a trecut în neființă în urma unui atac cerebral, lăsându-l văduv. Întreaga echipă de handbal îi este alături jucătorului, în aceste momente negre.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Javier Humet avea o soție superbă. Ana Aida și jucătorul de handbal de la Dinamo s-au cunoscut în Constanța, acolo unde sportivul din Spania a jucat pentru prima dată. Javier Humet a pășit pentru prima dată pe meleagurile românești în anul 2012 și la scurt timp a cunoscut-o pe Ana Aida, cea care avea să-i devină soție și să îi ofere trei copii.

Citește și: Însărcinată, Adela Popescu a izbucnit în plâns la volan: „M-a sunat Radu și i-a stat inima când m-a auzit'

Citește și: Ioana Grama are probleme în căsnicie și e la un pas de divorț: „Am luat o pauză'

Citește și: Solistul trupei Maneskin, care a câștigat Eurovision, a făcut testul antidrog. „Suntem alarmaţi că…'

Citește și: Petre Magdin, salvat de soție după ce a fost la un pas de moarte: „Era în căruț, după atacul cerebral”

La puțin timp după ce Javier Humet a câștigat campionatul de handbal, Ana Aida a suferit un atac cerebral. Pe data de 9 mai, după ce Dinamo a sărbătorit obținerea titlului, Ana Aida a fost internată la Spitalul Floreasca. Soția lui Javier Humet a stat în comă câteva săptămâni bune, însă medicii nu au mai putut face nimic și, într-un final, au pronunțat decesul.

Clubul Dinamo a anunțat că soția lui Javier Humet a murit

Soția lui Javier Humet, handbalistul de la Dinamo, a murit. Trei copii au rămas orfani de mamăSoția lui Javier Humet, handbalistul de la Dinamo, a murit. Trei copii au rămas orfani de mamă

Jucătorul clubului Dinamo trece prin clipe extrem de grele după decesul soției sale, mai ales că împreună cu Ana Aida, soția lui, avea trei copii. Anunțul decesului a venit din partea reprezentanților de la clubul Dinamo, club la care evoluează Javier Humet. Aceștia și-au exprimat sincere condoleanțe și au dezvăluit că sunt alături întru totul de Javier, în aceste momente de cumpănă.

„ Condoleanțe, Javier Humet! Suntem alături de tine! Suntem cutremurați și găsim cu greu cuvinte în aceste momente teribile pentru campionul nostru Javier Humet.

Am sperat timp de zece zile intr-un miracol, dar cu toate rugăciunile noastre soția sa a plecat pentru totdeauna într-o lume mai bună.

Clubul Sportiv Dinamo și întreaga familie a sportului dinamovist sunt alături de tine, Javier! Dumnezeu să o odihnească în pace!', a fost mesajul transmis de echipa de handbal.

Cine este Javier Humet și cum s-a cunoscut cu soția sa

Javier Jumet s-a născut la Barcelona, iar în anul 2017 și-a luat cetățenia română. Sportivul joacă la clubul Dinamo din anul 2020 și, în trecut, a jucat handbal la toate cele trei cluburi din București. S-a cunoscut cu soția sa pe când juca la HCM Constanța, iar toate cluburile la care a evoluat în România au avut numai cuvinte de laudă la adresa sa, fiind considerat principal om de gol.

Soția sa a trecut în neființă după ce a superit un accident vascular cerebral. Ana Aida, soția handbalistului, a fost internată la reanimare vreme de 14 zile dar, din păcate, a pierdut lupta în urma accidentului suferit.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter