Petre Magdin, salvat de soție după ce a fost la un pas de moarte: "Era în căruț, după atacul cerebral"

Publicat pe

Petre Magdin, unul dintre rockerii generației de aur, a traversat acum câțiva ani momente grele, în urma unui accident vascular. Alături i-a fost în permanență soția sa, Ana, de care îl leagă o poveste de dragoste emoționantă și care l-a ajutat să meargă mai departe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Petre Magdin a fost, fără doar și poate, emblema unei generații. Cântăreț, compozitor, muzician, orchestrator de excepție, producător de muzică și realizator TV de emisiuni muzicale și de divertisment, artistul în vârstă de 77 de ani a intrat în ultima vreme într-un nedorit con de umbră. Din nefericire, în urmă cu aproape 5 ani Petre Magdin a suferit un grav accident vascular cerebral și s-a retras din activitate. Alături i-a fost în permanență soția lui, Ana, a cărei dragoste și grijă infinite l-au ajutat să meargă mai departe.

Petre Magdin, salvat de soție după ce a fost la un pas de moarte: "Era în căruț, după atacul cerebral"Petre Magdin, salvat de soție după ce a fost la un pas de moarte: "Era în căruț, după atacul cerebral"

Petre Magdin, readus la viață de soția lui

Într-un interviu emoționant pentru Impact, soția compozitorului și omului de televiziune Petre Magdin a rememorat cea mai grea perioadă a vieții lor, cea în care soțul ei a devenit victima unui accident vascular. Ana Magdin și-a îngrijit soțul cu o dedicare imensă și, în ciuda momentelor devastatoare trăite alături de el, se străduia să îl înveselească.

'Petre se simte bine, a devenit prioritatea vieții mele de când l-am cunoscut. Da, a avut mari probleme de sănătate, era în căruț, după atacul cerebral, plângeam și mă rugam în baia spitalului ca Petre al meu să meargă, să pot să mi-l îmbrac frumos.

Petre este un băiat frumos, mi se rupea sufletul când trebuia să îl duc eu la baie, să îl îmbrac, să îl dezbrac, să îi dau să mănânce, plângea inima în mine, dar Petre nu simțea asta, cu el râdeam, îl făceam să râdă, învățasem peste 300 de bancuri, doar ca să nu fie trist și nu aibă timp să cadă în depresii!Am reușit, Dumnezeu este foarte bun! Petre face zilnic terapii, ca să fie bine, am grijă ca el să nu aibă griji!', a mărturisit Ana, soția lui Petre Magdin, pentru sursa citată.

Citește și: Cucu, eliminat de la Survivor România: 'Sper să câștige Zanni'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, o nouă vacanță împreună. S-au cazat în aceeași cameră de hotel

Citește și: Sorin Pușcașu și-a cerut iubita în căsătorie în aeroport. A venit de la Survivor cu un inel inedit

Citește și: Cum au devenit Pavel Bartoș și Smiley prieteni:„Am fost de multe ori la limita marilor accidentări’/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Florin Busuioc, mesaj dur pentru tatăl său:„Sunt un străin în viața lui’

Soția lui Petre Magdin a mai mărturisit și că au suferit amândoi de Covid, însă, din fericire, soțul ei a contractat o formă ușoară, care nu i-a pus viața în pericol. Acesta și-a îngrijit însă soția cu aceeași dedicare, Ana Magdin având o formă mai grea a bolii, care a incapacitat-o trei săptămâni.

„Ne-a unit iubirea sinceră”

Acum, cuplul a fugit de agitația orașului în comuna Crețani, din județul Vălcea, unde Petre Magdin are o viață liniștită alături de soția lui. Pe cei doi îi leagă o poveste de dragoste emoționantă, care durează de 23 de ani. Ana Magdin vorbește și acum despre soțul ei cu o dragoste infinită.

'Ne place să spunem că suntem împreună dintotdeauna, dar, măsurat în anii din această viață, mergem pe 23! Pe noi ne-a unit cel mai mult iubirea sinceră, curată, dezinteresată, nu am putut să stăm unul fără celălalt de când ne-am cunoscut, dar ne-au unit și foarte multe dureri, trăite de-a lungul acestor ani!

Oamenii trebuie doar să se iubească sincer, de restul are grijă Dumnezeu, cu muncă și organizare din partea noastră! Da, a fost foarte greu, la fiecare necaz, credeam că nu se va termina niciodată, eu, plângeam foarte mult, dar, doar când Petre adormea. Nu am vrut să mă vadă plângând, nu suportă să mă vadă tristă, suferă, iar eu am vrut mereu să îi bucur sufletul și viața', a mai dezvăluit Ana, soția lui Petre Magdin, pentru impact.ro.

După ce a renunțat la proiectul „Întâlniri de la miezul nopții' , emisiune pe care o prezenta la TVR, Petre Magdin a preferat să urmărească de la distanță activitatea muzicală autohtonă. Compozitorul și omul de televiziune a fost o prezență rară la concerte, dar acum trei ani a acceptat să apară pentru o seară pe scenă alături de Compact B și Iris.

Rockerul, care acum are 77 de ani, a fondat în anii ʼ70 trupele Modern Grup și Dixie, iar după ʼ90 a ajutat zeci de formații și de artiști aflați la început de carieră să apară pe micul ecran și să-și lanseze albumele.

Foto: Libertatea, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter