Cucu, eliminat de la Survivor România: ”Sper să câștige Zanni”

Publicat pe

Cucu a fost eliminat de la Survivor România, după a fost nominalizat de Zanni. Faimosul a fost ultimul concurent venit în Republica Dominicană, însă drumul său în această competiție s-a încheiat mai repede decât și-a imaginat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cucu, Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă au intrat au fost în pericol de eliminare, însă cel care a obținut cele mai puține voturi din partea publicului a fost membrul trupei Noaptea Târziu. Zanni a fost cel care l-a nominalizat pe Cucu pentru a fi eliminat de la Survivor România.

Cucu, eliminat de la Survivor România: 'Sper să câștige Zanni'Cucu, eliminat de la Survivor România: 'Sper să câștige Zanni'

Cu ochii în lacrimi, protejatul lui Alex Velea a fost nevoit să facă o alegere, el ieșind favoritul publicului. „Am palpitații de fiecare dată când se spune favoritul. Mulțumesc foarte mult celor de acasă care mă susțin, mulțumesc că mă urmăriți. Devine din ce în ce mai greu să votez pe cineva. Empatizez cu toată lumea. Fără oamenii de acasă nu ești ceea ce ești aici, puteam să fiu eliminat și eu. Mă simt vizat și eu, ca și colegii mei.

Sunt mai multe criterii pentru care trebuie să votez azi. Simt că am greșit mult, simt că am vrut să dau un exemplu bun și nu mi-a ieșit. E o competiție care pe care, cine nu mai poate cedează. Dacă ar fi să fiu corect, ar trebui să-l votez pe Cucu, dacă ar trebui social, ar trebui să-l votez pe Ștefan. Cu Ștefan am avut niște conflicte, care dacă nu înțelegeam prea multe, nu aș fi închis conflictul. Cu Cucu am avut niște discuții care m-au încărcat de energie. E un băiat simpatic. Amândoi au fost asumați, sinceri și toate conflictele nu au fost cu intenție rea, ci de frică că au vrut să rămână în continuare. Am să votez așa cum consideră toată echipa că este corect. Votul meu merge la Cucu. Sper să nu se supere pe mine. Știu ce înseamnă să vrei să rămâi și să te dea cineva afară. Îmi pare foarte rău că-l votez pe el.', a declarat Zanni de la Survivor.

Citește și: Jador, dezvăluiri despre Culiță Sterp: „Este șeful Survivor nu doar la furat'

Citește și: Raluca Dumitru a plâns la Survivor! Cine e bărbatul cu care a vorbit: „Te iubesc mult!'

Citește și: Moroșanu îl face praf pe Zanni de la Survivor: „A furat și a terorizat-o pe Elena!”

Citește și: Tatăl lui Ștefan Ciuculescu, primele declarații după bătaia de la Survivor: „Doi arici…'

Cucu, primele declarații după ce a fost eliminat de la Survivor România

Faimosul a părăsit competiția cu lacrimi în ochi și a mărturisit că nu este supărat pe nimeni. Mai mult, Cucu a mai declarat că se aștepta ca el să fie cel eliminat de la Survivor.

'Mă bucur că am stat cu acești oameni frumoși timp de o lună. Îmi pare rău că nu am reușit să ajung până spre final. Probabil aveam mai multe șanse să vin de la început. Atât am rezistat, mă bucur că v-am cunoscut. Îmi pare rău că în punctul ăsta important trebuie să vă părăsesc. Mi-am întrecut limitele. Am reușit să stau timp de o lună ca un boschetar, toți suntem boschetari că stăm în cocioabe. Mă bucur că vor merge la hotel. O să-i susțin pe toți. Îi iubesc pe toți. Cel mai bun să câștige!', a declarat Cucu, după ce a aflat că el este cel eliminat de la Survivor.

Faimosul și-a luat la redevere de la colegi cu ochii în lacrimi și a făcut pace cu Sebastian. Zanni i-a cerut scuze lui Cucu pentru că l-a nominalizat. 'O să plec cu totul și cu totul alt om acasă. Una dintre persoane care a reușit să mă repare a fost chiar Sebastian. Eu am venit aici cu sufletul deschis și plec cu el și mai deschis. Apreciez că am și un acoperiș deasupra capului, o să apreciez mâncarea, familia. Faptul că în ultimii ani am fost de doar câteva ori la părinții mei. Primul lucru o să merg la părinții mei, că au o vârstă înaintată, m-au făcut după 40 de ani, apoi o să călătoresc. O să mă uit la colegii mei, sper să câștige Zanni, dar mi se pare pachetul complet. Îndură multă, e asumat, e un om cu coloană vertebrală. Nu o să port ranchiună niciunuia. Vă iubesc și pentru mine sunteți ca o familie.', a mai declarat Cucu.

FOTO: Facebook, captură TV

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter