Cum arată mormântul lui Puiu Călinescu la 24 de ani de la moartea sa: „Să vă fie rușine domnilor administratori ai cimitirului”

Publicat pe

Pe 16 mai s-au împlinit 24 de ani de la moartea marelui actor Puiu Călinescu. Mai multe persoane care l-au îndrăgit au fost la mormântul său pentru a-i aprinde o lumânare, însă o poză dezolantă a apărut pe internet.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Marele actor Puiu Călinescu s-a stins din viață pe 16 mai 1997. Mai multe persoane au fost la cimitir, zilele trecute, pentru a comemora moartea artistului. Un internaut s-a arătat revoltat de cum arată mormântul acum.

Cum arată mormântul lui Puiu Călinescu la 24 de ani de la moartea sa: „Să vă fie rușine domnilor administratori ai cimitirului'Cum arată mormântul lui Puiu Călinescu la 24 de ani de la moartea sa: „Să vă fie rușine domnilor administratori ai cimitirului'

„Din păcate după ce mori, indiferent cât de MARE ai fost în timpul vieții, vei fi uitat de toți. Vedeți în imagine mormântul marelui actor PUIU CĂLINESCU, un actor de pe urma căruia se încasează încă mulți, mulți bani, îngropat în culisele cimitirului Bellu.. Să vă fie rușine domnilor administratori ai cimitirului. Să aveți parte de aceleași onoruri”, a scris un internaut revoltat pe Facebook. 

Citește și: Răzvan Simion se gândește să devină tată a treia oară

Citește și: Kira Hagi joacă în același film cu Michelle Obama

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu s-a luptat cu atacurile de panică, în copilărie

Citește și: Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, participă la Asia Express

În urmă cu patru ani, fiica actorului a povestit, pe Facebook, cum a aflat că tatăl ei s-a stins din viață.

„ « Nu mai aveţi voie să intraţi. A decedat! » ,  am auzit o asistentă. În acel moment am simţit că mă prăbuşesc, cu punga în care aveam supa şi compotul pe care şi le dorise. Am apucat să văd că în patul lui era altcineva. Când plecasem dimineaţa de la spital era bine, vorbea, şi nu înţelegeam ce s-a întâmplat. Mi s-a spus că decedase la 16:45. Un sfert de oră. Atât. Mi s-a povestit că era înconjurat de asistente, că le spunea glume şi că din senin a făcut un stop respirator. A murit cum şi-a dorit: cu zâmbetul pe buze. Totuşi stau şi mă gândesc, iar enigma tot nu mi-a dezlegat-o nimeni până acum. Dacă a murit cu doar un sfert de oră înainte să ajung eu, iar el nu mai era în salon şi altcineva îi luase locul, unde îl duseseră pe tata? Nici acum nu ştiu de ce s-au grăbit să-l ia?! Acum regret că am plecat de lângă el', a spus Carmen, fiica lui Puiu Călinescu.

Puiu Călinescu a fost unul dintre cei mai iubiți actori de comedie ai României. A devenit celebru după ce a jucat în seria „Brigada diverse', alături de Jean Constantin, Dem Rădulescu și

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter