Tatăl lui Ștefan Ciuculescu, primele declarații după bătaia de la Survivor: „Doi arici...”

Publicat pe

După ce Ștefan Ciuculescu, Zanni și Sebastian Chitoșcă s-au luat la bătaie la Survivor, tatăl lui Ștefan a intervenit pe rețelele de socializare, pentru a-i lua apărarea fiului său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Ciuculescu a declarat că Zanni și Sebastian Chitoșcă l-au provocat, iar în cadrul celui de-al doilea joc de imunitate cei trei Faimoși nu s-au mai putut abține și au ajuns la o încăierare care i-a speriat și pe concurenți, și pe telespectatori.

Deși tatăl lui Ștefan Ciuculescu a decis să nu discute prea mult despre parcursul fiului său la Survivor, bărbatul nu s-a mai putut abține și nu doar că le-a adus critici lui Zanni și Sebastian Chitoșcă, dar i-a și amenințat.

Citește și: Ștefan Ciuculescu și iubita lui s-au certat înainte de Survivor. „Am avut niște discuții și sper că…'

Citește și: Scandal între Oana Pellea și trupa La Familia, din cauza unui videoclip: „Crezi că poate fi arestată o…'

Citește și: Prezentatorul Daniel Pavel, despre scandalul dintre Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă, la Survivor: „Ține și de orgoliu”

Citește și: Mihai Trăistariu, prima reacție după ce Roxen a ratat finala Eurovision: „E prea necoaptă”

Tatăl lui Ștefan Ciuculescu, amenințări dure pentru Zanni și Sebastian Chitoșcă

Tatăl lui Ștefan Ciuculescu, primele declarații după bătaia de la Survivor: „Doi arici...'Tatăl lui Ștefan Ciuculescu, primele declarații după bătaia de la Survivor: „Doi arici...'

Pe lângă criticile pe care tatăl lui Ștefan le-a adus celor doi coechipieri de-ai fiului său care au sărit la bătaie, bărbatul i-a și amenințat pe cei doi tineri. De altfel, acesta i-a acuzat că ar fi „blatiști' și i-a descris ca fiind… „doi arici'.


„Eu, ca părinte, am considerat că nu este normal să votez. Am lăsat să voteze pe toți cei care se consideră implicați. Ștefan, te iubesc, ești copilul meu și ești, demn, cinstit și corect, indiferent de ceea ce spune unul și altul. Te așteptam acasă, oricum, oricând și în orice condiții.

Tatăl lui Ștefan Ciuculescu, primele declarații după bătaia de la Survivor: „Doi arici...'Tatăl lui Ștefan Ciuculescu, primele declarații după bătaia de la Survivor: „Doi arici...'

Cu blatiștii o rezolvam ulterior! Doi arici… Vorba lui Culiță… vă aștept la ping-pong… Pe rând sau amândoi… Sunteți niște falși… îmbârligători…Îmi doresc să vă perpelească Ștefan… așa cum meritați! Ștefan… ești copilul meu… Zani, Sebi, vă aștept pe Otopeni… pe rând.. unilateral… Oricum. Nu este un meci de box, dar cum rămâne cu blatiștii?? Cosmin… ce spui este ceea ce gândești?', a declarat tatăl lui Ștefan ciuculescu, în legătură cu bătaia dintre Ștefan, Zanni și Sebastian Chitoșcă.

Sursa foto: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter