Mihai Trăistariu, prima reacție după ce Roxen a ratat finala Eurovision: "E prea necoaptă"

Publicat pe

Mihai Trăistaiu a avut o primă reacție după ce Roxen, reprezentanta României la Eurovision, nu s-a calificat pentru finala de la Rotterdam. Artista a interpretat piesa Amnesia, însă, din păcate, nu va merge mai departe pe 22 mai, când are loc marea finală. Artistul a avut o reacție dură după rezultat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Roxen a reprezentat România la Eurovision 2021 cu piesa Amnesia Din păcte, România nu s-a calificat în finala de la Rotterdam ce urmează să aibă loc pe data de 22 mai. Roxen s-a clasat pe locul 13, iar țara noastră nu a făcut parte din topul celor zece țări care participă la Eurovision.

Mihai Trăistariu, prima reacție după ce Roxen a ratat finala Eurovision: "E prea necoaptă"Mihai Trăistariu, prima reacție după ce Roxen a ratat finala Eurovision: "E prea necoaptă"

Mihai Trăistariu: „Am avut senzația că nu are precizie maximă'

Mihai Trăistariu a reacționat dur după ce am ratat calificarea. Artistul nu a negat că Roxen a cântat foarte bine și că, din acest punct de vedere, nu ar avea prea multe reproșuri de făcut. El a precizat, însă, că piesa nu a pus-o neapărat în valoare, iar coregrafia a lăsat-o, la un moment dat, fără suflu. El este de părere că Roxen este „prea mică, prea necoapta pentru un concurs de o asemenea anvergură'.

'Roxen a cântat bine. Ei nu ai ce să-i reproșezi: piesa asta a primit-o – pe asta a cântat-o! O piesă care, pe Roxen, o pune în valoare în studio … dar nu live. Din nou, ascultând-o live, am avut senzația că nu are precizie maximă, că nu are suflu … cel mai probabil din cauza dansului și a mișcărilor bruște. Sau … poate așa e timbrul ei – puțin tremurat. Ori poate … faptul că e prea mică, prea necoapta pentru un concurs de o asemenea anvergură. Habar n-am', a spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu: „A fost prea mare concurența'

Artistul a subliniat că a fost prea mare concurența în prima semifinală.

Cert e că … a fost prea mare concurența în Semifinala I ca să treci în Top 10. Una peste alta … nu a fost nimic rău pentru România. Dar nici spectaculos. Puteau să vină cu un show mai ieșit din tipar, mai vizibil, mai wooow. Însă România, mereu, atâta poate.', a transmis Mihai Trăistariu pe rețelele de socializare.

Citește și: România nu s-a calificat în finala Eurovision 2021.Roxen a participat cu piesa Amnesia

Citește și: Cum arată soacra lui Dani Oțil.Gabriela Prisăcariu seamănă leit cu mama ei

Citește și: Artistul italian Franco Battiato a murit.Familia a făcut anunțul dureros

Citește și: Mihai Trăistariu plătește lunar o sumă colosală pentru a-și achita datoriile:„Am fost în depresie'

Mihai Trăistariu: 'Nu e de mirare că Roxen nu s-a calificat în finală!'

Mihai Trăistariu a precizat că rezultatul nu l-a luat deloc prin surprindere, însă a avut cuvinte dure la adresa echipei Eurovision.

'Nu e de mirare că Roxen nu s-a calificat în finală! În sondaje picase rău de tot după ultimele repetiții postate pe net. Încă un an în care delegația a ales doar … PLIMBAREA … în loc să meargă la concurs!!! Și nu orice concurs! Eurovision e CEL MAI MARE CONCURS MUZICAL DE PE PLANETA PĂMÂNT. Rușine, echipei Eurovision!!!

Ați monopolizat de câțiva ani selecția națională și faceți terci din artiștii și compozitorii români. O să vi se întoarcă. Toate se întorc! Ca un bumerang! Fiecare pasăre … pe limba ei piere. Un lucru e clar! România are nevoie de o Selecție națională. Mereu. În fiecare an. Noi nu ne comparăm cu țările care-și desemnează un artist din oficiu.', a mai precizat artistul.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter