Ștefan Ciuculescu și iubita lui s-au certat înainte de Survivor. „Am avut niște discuții și sper că...”

Publicat pe

Ștefan Ciuculescu s-a despărțit de iubita lui înainte să plece la Survivor România. Faimosul le-a povestiti colegilor lui că Alexandra a fost cea care l-a convins să plece în Republica Dominicană, doar că înainte ca acesta să plece din România, cei doi s-au certat. Totuși, Ștefan încă are sentimente pentru fosta iubită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce au câștigat un joc de comunicare la Survivor România, Faimoșii au putut vorbi la telefon cu persoanele dragi. Ștefan Ciuculescu a primit vești de acasă de la o prietenă care i-a spus că:

Toți sunt lângă mine, și ai tăi, și Alexandra și toată lumea! Să fii acolo cuminte și să ai grijă și să fii bun'.

Ștefan Ciuculescu și iubita lui s-au certat înainte de Survivor. „Am avut niște discuții și sper că...'Ștefan Ciuculescu și iubita lui s-au certat înainte de Survivor. „Am avut niște discuții și sper că...'

Ștefan Ciuculescu s-a emoționat foarte tare când a auzit că Alexandra, fosta iubită, este alături de el. Cei doi s-au despărțit chiar înainte ca acesta să plece în Republica Dominicană.

Este vorba despre o persoană care, 6 luni de zile, a fost lângă mine zi de zi. Este vorba de Alexandra, fata cu care am avut o relație până în momentul în care să vin în această competiție. Am avut niște discuții și sper ca după ce mă întorc să îmi doresc să stăm amândoi la aceeași masă pentru că avem multe lucruri de spus', a spus Ștefan Ciuculescu despre iubita lui la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D.

Citește și: Cătălin Moroșanu, despre scandalul dintre Zanni și Ștefan Ciuculescu de la Survivor:„Nu aș fi putut face așa ceva'

Citește și: De la ce a pornit conflictul dintre Ștefan Ciuculescu și Zanni, la Survivor:”E o cauză pierdută”

Citește și: Francisco Jose Garcia Lopez, eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9.„Nu mai suportam'

Citește și: Artistul MC Kevin a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al hotelului în care se afla

Cine e iubita lui Ștefan Ciuculescu, de la Survivor

Ștefan Ciuculescu a continuat să spună că Alexandra este fata care i-a fost alături în cele mai grele momente din cariera lui de fotbalist, făcând referire la perioada în care a fost trimis la echipa a doua a Rapidului, unde s-a accidentat, iar clubul a forțat rezilierea contractului. În plus, tot Alexandra l-a convins pe Ștefan Ciuculescu să vină la Survivor România.

Sentimentele sunt pentru că m-a susținut și a fost lângă mine într-unele dintre cele mai grele momente din viața mea, de când joc fotbal. Este vorba de fata care a fost lângă mine în ultimele șase luni de zile, fata care m-a susținut și, mai ales, fata care m-a susținut să vin aici și mi-a spus să încerc', a spus Ștefan Ciuculescu la Survivor.

Alexandra este o tânără frumoasă, brunetă, care are legătură cu lumea sportului. Totuși, aceasta nu practică la nivel de performanță, potrivit wowbiz.ro.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter