Ce record a bătut Iulia Vântur în India, după ce s-a întors în România: "A depășit toate așteptările"

Publicat pe

Iulia Vântur este mai fericită ca niciodată, după ce a bătut un record în India, odată cu lansarea piesei sale. Vedeta este le este alături persoanelor afectate de epidemia de coronavirus din India, chiar dacă a reușit să se întoarcă în România, țara sa natală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Într-un moment de cumpănă pentru foarte multe țări, printre care și India, Iulia Vântur a reușit să revină în țară, cu doar câteva zile înainte ca zborurile să fie anulate din cauza evoluției nefavorabile a COVID-19. Vedetei i-a lipsit România și este entuziasmată să petreacă timp alături de prieteni și familie, chiar dacă nu poate anticipa când se va întoarce în India, la partenerul său.

Mai mult decât atât, fosta prezentatoare TV se gândește cu groază la situația pe care țara de pe continentul Asiatic trebuie să o depășească și este recunoscătoare pentru susținerea României.

Citește și: Cum a devenit Iulia Vântur celebră în India. Nu are legătură cu Salman Khan: „Eram într-o seară…”

Citește și: De ce a amânat nunta Roxana Nemeș, fosta concurentă de la Survivor: „O să o fac, aștept…”

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan, prima apariție oficială, în calitate de cuplu. S-au afișat împreună la emisiunea lui Măruță

Citește și: Rona Hartner și Herve Camilleri au făcut partajul: „Mi-a făcut o listă și i-am dat…”. Cu ce a rămas fiecare

„ E o criză mare de oxigen, de medicamente. Sunt foarte mândră că România a oferit suport. Din păcate, e nevoie de mult mai mult, pentru că numărul populației e foarte mare.În spitale nu sunt paturi, nu sunt medicamente. Văd că numerele merg în jos, dar probabil și pentru că oamenii nu se mai testează.

Am plecat exact cu 2 zile înainte să se închidă zborurile în Dubai. Am plecat la începutul dezastrului. În seara de Înviere am ajuns. Îmi doream de câțiva ani să fiu acasă de Paște. Să vedem cum e situația. Nu e ușor în situația de față să intru în țară. Cine știe, poate va trebui să stau mai mult aici. Ceea ce nu m-ar deranja. Sincer, mi-a fost așa de dor.', a declarat Iulia Vântur.

Iulia Vântur- adoptată de India de mai bine de șase ani

Cu toate acestea, deși își iubește nespus țara mamă, Iulia Vântur s-a acomodat în India și a reușit să își construiască o carieră la zeci de mii de kilometri de caă, acolo unde a bătut deja un record neașteptat. Deși este fericită, iubita lui Salman Khan a mărturisit că nu este ferită de greutăți și probleme, chiar dacă și-a găsit echilibrul interior mult dorit.

„Da, sunt (n.r- fericită). Am învățat în ultimul an și mai mult să fiu fericită eu cu mine și să nu mă las afectată. Lucruri se vor întâmpla tot timpul, drame vor fi mereu în viața noastră. Dacă reușim să găsim acel balans…

Ce record a bătut Iulia Vântur în India, după ce s-a întors în România: "A depășit toate așteptările"Ce record a bătut Iulia Vântur în India, după ce s-a întors în România: "A depășit toate așteptările"

Când privești toată situația, te sperie, dar când ai speranță și credință lucrurile sunt mai ușoare. La un moment dat trebuie să înveți că tu ar trebui să fii cel mai important pentru tine, tu știi cine ești, nu ai nevoie de aprecierea celor din jur.', a explicat fosta vedetă de la Pro TV.

Iulia Vântur a bătut un record național cu piesa proaspăt lansată în India!

Superba româncă este interpreta hitului „Seti Maar', care la doar câteva săptămâni de la lansare înregistrează peste 130 milioane de vizualizari. Melodia Iuliei Vântur este piesa bollywoodiană a bătut toate recordurile, depășind astfel 100 milioane de vizualizări într-un timp foarte scurt de la lansare.

Piesa interpretată de Iulia Vântur face parte din coloana sonoră a filmului „Radhe', în care protagonist va fi nimeni altul decât Salman Khan, partenerul vedetei. Cu toate acestea, bărbatul nu a avut nicio implicare în alegerea Iuliei ca interpret, ba mai mult, fosta prezentatoare TV a fost luată prin surprindere la aflarea veștilor că dintr-o glumă a luat naștere cel mai mare hit al Indiei!

„Știam că este o piesă care va prinde bine însă a depășit toate așteptările. Mă bucur că au ales vocea mea pentru această piesă. Înțeleg că Seeti Maar este în heavy rotation acum peste tot și primesc multe mesaje de la oameni care-mi spun că, într-o perioadă atât de dificilă în India, piesa a adus un zâmbet în sufletul oamenilor și asta e cea mai mare bucurie.

Am fost mândră să aud că inclusiv prietenii mei au crezut că piesa este cântată de o vorbitoare nativă de hindi. Asta a fost pentru mine o validare a muncii pe care am depus-o în obținerea unui accent bun în hindi.', a mărturisit Iulia Vântur.

Iulia Vântur: „Am fost luată prin surprindere'

„Am fost luată prin surprindere când au decis să lanseze piesa cu vocea mea, pentru că eu mersesem în studio, în acea zi, pentru a înregistra o altă piesă.

Prietenul meu compozitor Sajid Khan, unul dintre producătorii muzicali ai filmului «Radhe», a fost curios cum sună vocea mea pe piesa Seeti Maar, doar ca test, ca practică.

Pe lângă orele de canto pe care le făceam online cu Crina Mardare, cele cu coach-ul meu Matt, din UK, și cele de muzică clasică indiană, obișnuiam să merg destul de des în studioul lui pentru a mă antrena cântând diverse cântece.

Credeam că e o zi oarecare… de practică. Compozitorul piesei Seeti Maar, Devi Sri Prasad, se pare că a pariat pe vocea mea. Nu știi niciodată când apare șansa.

Trebuie să fii mereu pregătit, să dai 100% și atunci când doar repeți sau te antrenezi. Ma bucur mult că s-a întâmplat astfel.', a încheiat vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter