Câţi copii are Theodor Stolojan și cu ce se ocupă. Politicianul are și trei nepoți

Publicat pe

Câţi copii are Theodor Stolojan? Theodor Stolojan și Elena Stolojan au o căsnicie de peste 45 de ani. Împreună, fostul premier și soția lui au doi copii, pe Vlad și pe Ada, dar și trei nepoți. Atât Vlad, cât și Ada sunt căsătoriți și se ocupă cu afaceri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Câţi copii are Theodor Stolojan? Theodor Stolojan și Elena Stolojan au împreună doi copii, pe Vlad și pe Ada. Cei doi sunt căsătoriți și se ocupă cu afaceri. De asemenea, copiii lui Theodor Stolojan au studiat în afara României, mai exact, în Marea Britanie.

Câţi copii are Theodor Stolojan și cu ce se ocupă. Politicianul are și trei nepoțiCâţi copii are Theodor Stolojan și cu ce se ocupă. Politicianul are și trei nepoți

Vlad Stolojan s-a căsătorit cu o femeie din Marea Britanie în anul 2007. Fiul lui Theodor Stolojan și Luiza s-au cunoscut la Universitatea Cambridge, acolo unde au fost colegi. Tot acolo au făcut şi cununia civilă. În ceea ce privește cunonia religioasă a lui Vlad și a Luizei, aceasta a fost oficiată la Constanţa de către ÎPS. Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Ecaterina Ladin e, din nou, Dalida din Las Fierbinți! Actrița a revenit la filmări:„Iau și copilul'

Citește și: Cine este, de fapt, femeia alături de care a fost surprins Pepe la restaurant!Se cunosc de câțiva ani

Citește și: Bebelușa Cristina a dezvăluit sexul copilului.Cum se simte soția lui Denis Ștefan

Citește și: Marius Elisei, afectat de depresie, după divorțul de Oana Roman:„Am făcut câteva greșeli, viața…'

Câţi copii are Theodor Stolojan?

Fiica lui Theodor Stolojan, Ada Palea, a studiat economia în Marea Britanie. Apoi, aceasta s-a căsătorit cu Ovidiu Palea, medic și fondator Provita, care era stabilit în America. Drept urmare, fiica lui Theodor Stolojan și soțul ei și-au întemeiat o familie în Statele Unite ale Americii.

Însă, Ada Palea, soțul ei și copiii au revenit în România tocmai pentru a fi alături de Theodor Stolojan. Acum, Ada este economist de meserie şi director economic al Centrului de Diagnostic și Tratament Provita.

Theodor Stolojan, față-n față cu Denise Rifai

Theodor Stolojan, fostul premier al României, va fi prezent în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune difuzată de Kanal D, marți-seară, de la ora 23:00. Acesta va fi nevoit să răspundă la mai multe întrebări dificile, printre care se numără:

Meritați să stați mai mulți ani premierul României?', Dacă v-ați întoarce în timp ați mai confisca valuta românilor?', Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu?', Momentul – Dragă Stolo – a fost șantaj sau regie politică?', Ce problemă aveți cu familia Băsescu?', Este Călin Popescu Tăriceanu un politician răzbunător?', I-ați dăruit soției o parte din parcul Herăstrău?'.

Sursa Foto: Facebook, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter