De ce a amânat nunta Roxana Nemeș, fosta concurentă de la Survivor: "O să o fac, aștept..."

Publicat pe

Majoritatea vedetelor care revin de la „Survivor România' sunt total schimbate, iar faimoasa blondină nu se abate de la regulă. Roxana Nemeș a decis să amâne nunta, iar acum a dezvăluit motivele pentru care a luat această decizie, dar și când va avea loc fericitul eveniment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Deși Roxana Nemeș și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp în Republica Dominicană, la „Survivor România', superba blondă a revenit în țară cu sufletul deschis, pentru că știa că va fi așteptată de logodnicul său. Și așa a și fost! Călin, partenerul vedetei, a așteptat-o la aeroport cu un buchet superb de flori și tortul său preferat, semn că își cunoaște extrem de bine partenera.

Cu toate acestea, artista a fost mai mereu rezervată în declarații atunci când vine vorba despre relația cu viitorul său soț, despre care nu a oferit prea multe detalii. Ea și Călin Hagima se iubesc de ani buni, iar cererea în căsătorie a fost una spectaculoasă, potrivit spuselor Roxanei de la momentul respectiv.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Nemeș și iubitul ei cât timp ea a fost plecată la Survivor: „Nu mai avem nevoie de despărțiri pentru…'

Citește și: Marius Elisei, afectat de depresie, după divorțul de Oana Roman: „Am făcut câteva greșeli, viața…”

Citește și: Jador, dezvăluiri despre relația cu Roxana Nemeș, la Survivor: „Ea stătea sub mine. Nimeni nu știe…”

Citește și: Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit în secret: „A fost o nuntă intimă'

„Nimic nu e întâmplător. Şi acum am emoţii, deşi se împlineşte o lună de atunci. Toată lumea mă întreba când mă mărit, dar barza vine când vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viaţă, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul. Ne-am bucurat de moment şi suntem în extaz. Îl iubesc de mulţi ani, cumva e un pas important.Când Dumnezeu ne va da un copil, e important ca micuțul să aibă o familie.', a declarat aceasta, imediat după logodnă.

De ce a amânat nunta Roxana Nemeș, fosta concurentă de la Survivor: "O să o fac, aștept..."De ce a amânat nunta Roxana Nemeș, fosta concurentă de la Survivor: "O să o fac, aștept..."

De ce nu s-a mai căsătorit Roxana Nemeș?

Deși foarte multe persoane se întrebau dacă relația dintre Roxana Nemeș și Călin este pe cale de a se sfârși, dat fiind faptul că au decis să amâne nunta, solista a dezvăluit adevărul. Este mai fericită ca niciodată alturi de bărbatul de lângă ea, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap, astfel că fericitul eveniment va avea loc, cel mai probabil, vara aceasta.

„Am ajuns la o împăcare cu mine, sunt mai pe chill. După atâția ani de muncă, toate experiențele te ajută să te regăsești, să te împaci cu tine. Nu am făcut nuntă, nu am făcut Covid, m-am și vaccinat. M-am ferit, nu mă mai stresez.

O să fac nunta, aștept evenimentele și eu. O să vină vara asta, cred, și nunta, dar nu mă stresez prea tare. Acum încerc să mă readaptez, vreau să fac și treabă, am nevoie și de o vacanță, dar sunt foarte încântată pentru tot.
', a explicat Roxana Nemeș, la „Neatza' cu Răzvan și Dani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter