Jador, dezvăluiri despre relația cu Roxana Nemeș, la Survivor: "Ea stătea sub mine. Nimeni nu știe..."

Publicat pe

Odată sosit în țară de la Survivor, Jador a făcut dezvăluiri neașteptate atât despre accidentarea sa, cât și despre colegii de competiție, printre care și Roxana Nemeș, în fața frumuseții căreia Faimosul nu a rămas insensibil. Iată ce a povestit artistul la revenirea din Republica Dominicană!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Spre dezamăgirea miilor sale de fani, Jador a fost obligat să părăsească Survivor, după ce s-a accidentat și medicii i-au interzis să continue în competiție. La întoarcere, artistul a dat detalii mai puțin știute despre momentele prin care a trecut, dar și despre relația sa cu ceilalți concurenți. Că a avut o afinitate pentru Roxana Nemeș nu mai e nicio surpriză, pentru că Jador nu s-a sfiit să declare că o place… Dar între ei s-a legat acolo și o relație de prietenie.

Jador, dezvăluiri despre relația cu Roxana Nemeș, la Survivor: "Ea stătea sub mine. Nimeni nu știe..."Jador, dezvăluiri despre relația cu Roxana Nemeș, la Survivor: "Ea stătea sub mine. Nimeni nu știe..."

Nu a vrut să-și dezamăgească fanii

Deși a fost rugat de colegii săi de competiție să nu-și solicite piciorul, din dorința de a nu-și dezamăgi fanii, Jador nu i-a ascultat și, în cele din urmă s-a întors în țară cu meniscul rupt în trei locuri, urmând să fie supus unei operații. Faimosul nu a ascultat nici de sfaturile Roxanei Nemeș care, de altfel, i-a fost colegă de spital, iar atunci între ei s-a legat o relație specială.

„Stiind ca oamenii mă iubesc și că au pretenții de la mine, am dat totul. Au fost primele trasee, dacă mai rezistam o secundă leșinam. Primul traseu m-a distrus. Mie mi-a zis Starlin „bă, tu nu știi să alergi' și îmi zicea că țin picioarele nu știu cum. Eu ii ziceam „taci, bă!', dar a avut dreptate Starlin. Dacă ai ști cât m-am certat cu doctorii să intru pe traseu!

Bă, tu nu mă ții pe mine aici!'. Ei spuneau „Bă, nu mai fi nebun, că îți rupi picioarele!'. A avut dreptate doctorul. Mă doare rău piciorul, mă doare și acum. Am avut nopți în care nu dormeam de durere. Accidentarea mea a fost în nămol. Eu nu aveam voie să stau în genunchi și la începutul fiecărui traseu eu mă rugam în genunchi”, a declarat Jador, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Citește și: Nu s-a văzut la TV. Jador a dezvăluit ce mesaj a primit de la Bogdan Mocanu, la Survivor: 'Mi-a zis de Alexandra Stan că e…'

Citește și: Jador se operează după Survivor: „Am meniscul rupt în trei locuri!’

Citește și: Părinții lui Jador, primele reacții după ce artistul s-a întors de la Survivor: „Am crezut că nu te descurci'

Citește și: Jador a ajuns în România, după a fost eliminat de la Survivor. Zeci de persoane l-au așteptat la aeroport

Jador și Roxana Nemeș, împreună în spital, la Survivor

Jador a dezvăluit și că, în perioada în care a fost accidentat, Roxana Nemeș i-a fost alături, cei doi obișnuind să se sfătuiască adeseori, cu atât mai mult cu cât au stat împreună în spital.

Gândește că pe mine mă durea și când stăteam în genunchi și totuși intram pe traseu. Am creierul bolnav, nu puteam să stau să îi văd pe ceilalți cum intră. Cu Starlin a fost ambiție proastă, mă costă acum. Nemeș mi-a zis să nu mă duc pe traseu, să mă duc acasă, că mă omor. Eu cu Roxana Nemeș stăteam în spital, ea stătea sub mine, nimeni nu știe asta, vă zic din interior.

Ea avea camera cu un etaj mai jos și eu mă duceam mereu la ea și ne sfătuiam unul pe altul. Ea mă vedea că mergeam șchiop și îi ziceam că nu știu ce să fac, că doctorul nu mă lăsa să mai intru pe traseu. Dar m-am încăpățânat. Nu e un secret că ceilalți de la Faimoși s-au temut de mine. Credeau că eu o să câștig, dar eu le-am spus „poate îmi rup un picior și plec acasă'.

Dar nu am crezut că o să mă accidentez. E rupt meniscul în trei locuri. Cel mai dureros nu e asta, ci ligamentul. În junglă trebuie să te duci să faci treaba mare cum făceam eu la țară, cu frunza, dar eu nu puteam să stau pe vine, că mă durea rău, trebuia să găsesc un schepsis. Eu nu am vrut să plec, dar la un moment dat mi-a zis doctorul „uite, ai tendoanele negre' și când mi-a arătat meniscul rupt în trei locuri și apoi s-a mai întâmplat ceva la menisc. Apoi mi-a mai făcut o radiografie și mi-a zis că nu mai pot intra. Si am plecat acasă. Dar am vrut să demonstrez că și un lăutar poate să facă asta', a mai spus Jador pentru sursa citată.

Ce spune Jador despre Roxana Nemes

Chiar dacă s-a declarat de nenumărate ori îndrăgostit de fosta lui iubită Georgiana, pe care e decis s-o ia de soție, Jador nu a rămas insensibil în fața farmecelor superbei Roxana Nemeș, la Survivor. În afară de prietenica care s-a legat între ei în perioada în care au fost accidentați, Faimosul nu s-a sfiit să recunoască, la Teo Show, că a fost extrem de impresionat de frumusețea colegei sale de competiție.

„E frumoasă tare! M-am trezit într-o dimineață și am privit-o în ochi. Dormea pe scândură și am deschis ochii, și a deschis și ea ochii, și a început să zâmbească. Și ochii ăia… Bă, ce frumoasă e! E foarte frumoasă Nemes. Și e drăguta așa”, a mărturisit Jador.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter