Francisco Jose Garcia Lopez, eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9. „Nu mai suportam”

Publicat pe

Sorin Bontea a pierdut un concurent în ediția de aseară a emisiunii Chefi la cuțite. Echipa verde s-a aflat pentru a șasea oară la duel, după ce ultima proba a fost câștigată de echipa lui Florin Dumitrescu. La duel, au intrat echipa verde și echipa mov, iar cel mai mic punctaj l-a avut Francisco Jose Garcia Lopez.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

O nouă eliminare la Chefi la cuțite, emisiune difuzată de Antena 1. Cei 11 degustători au decis că cel mai gustos preparat a fost cel pregătit de echipa lui chef Florin Dumitrescu, iar la duel au intrat echipa lui Sorin Bontea și echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Francisco Jose Garcia Lopez, eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9. „Nu mai suportam'Francisco Jose Garcia Lopez, eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9. „Nu mai suportam'

Tema duelului a fost „tocăniță', iar concurenții s-au întrecut pe ei înșiși. Cei trei chefi au rămas plăcut impresionați de preparatele concurenților și au dat foarte multe note mari. Mai mulți concurenți au avut un punctaj de 15 puncte, însă cineva trebuia să plece, iar cei care au dat-o în bară la această probă au fost doi membri din echipa verde.

Citește și: Cine este Francisco Jose Garcia Lopez de la Chefi la Cuțite.Are trei copii

Citește și: Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia, la un pas de bătaie, la Chefi la cuțite.”Cine ești tu să…”

Citește și: Artistul MC Kevin a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al hotelului în care se afla

Citește și: Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu:„A venit în viața mea fix când…'

Francisco Jose Garcia Lopez, eliminat de la Chefi la cuțite

Tocănițele preparate de Dorin Voiasciuc și Francisco Jose Garcia Lopez nu au fost pe placul chefilor, însă cel care a plcat acasă a fost Francisco, cu 6 puncte. Dorin a fost dezamăgit de punctajul primit, crezând că merita mai mult.

Pe de altă parte, Francisco nu a fost așa de supărat. Ba chiar a intrat cu zâmbetul pe buze în bucătătie, uimindu-i pe colegii lui cu starea de bine pe care o afișa în acel moment.

„Eu mă duc de aici cu capul sus pentru că am gătit ce am vrut. Am fost liber', spus Francisco Garcia la final, la Chefi la cuțite.

Îmi pare rău de el. E simpatic, e muncitor. Este vesel mereu. M-aș fi bucurat să nu plece nimeni acasă, dar în momentul când ești 6 dueluri la rând e greu să scapi', a spus și chef Sorin Bontea.

Francisco Jose Garcia Lopez: „Nu mai suportam'

Francisco a intrat cântând în bucătărie, ceea ce i-a uimit pe colegii lui din echipa verde.

Francisco era fericit. A intrat pe ușă, dansa și i-am spus: ‘băi, pleci acasă’', a spus Paul, la Chefi la cuțite.

Elena Matei a încercat să îi spună lui Sorin Bontea că ea i-a spus lui Francisco că ceea ce face nu face bine, dar nu a vrut să schimbe și a gătit cum a vrut el.

Colegii lui au crezut că Francisco a gătit intenționat așa pentru că voia să plece acasă.

Nu mai suportam. Aștept să ajung acasă, să stau cu nevasta, cu copilul meu', a spus Francisco, concurentul eliminat de la Chefi la cuțite.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter