Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu: „A venit în viața mea fix când...”

Publicat pe

Delia Matache și Răzvan Munteanu sunt căsătoriți de nouă ani de zile și se iubesc ca în prima zi. Invitată în podcastul „Acasă la Măruță', Delia și-a deschis sufletul în fața Andrei și a spus ce reprezintă soțul ei pentru ea. De asemenea, artista a mai spus că Răzvan a fost omul potrivit la momentul potrivit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Delia Matache și Răzvan Munteanu sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de 11 ani de zile și căsătoriți de 9 ani. Artista a fost invitată în podcastul Andrei Măruță și i-a spus colegei sale de breaslă ce reprezintă pentru ea Răzvan Munteanu.

Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu: „A venit în viața mea fix când...'Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu: „A venit în viața mea fix când...'

Delia a spus că soțul ei este familia ei și că este omul care o sprijină cel mai mult. De asemenea, artista a mai spus că ea și cu Răzvan Munteanu sunt o echipă și că el o sprijină foarte mult în cariera ei. Delia a mărturisit că Răzvan a fost omul potrivit la momentul potrivit în viața ei. Pe de altă parte, vedeta consideră că ea și soțul ei sunt „ca două roci puternice, ca două pietre tari'.

Citește și: Delia, declarații sincere despre primul copil:„Mi-e teamă să mă gândesc că…'

Citește și: Ce spune Delia despre relația dintre soțul ei și Andreea Marin, din trecut:”A fost singura serioasă”

Citește și: Dani Oțil, primele impresii după nuntă. A spus totul în direct, la Neața:„Vă anunț că…'

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, împreună la nunta lui Dani Oțil.Și-au declarat public iubirea

Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei

Delia, în timp ce vorbea, se uita la soțul ei. Răzvan nu a apărut în podcastul Andrei, dar a fost alături de soția lui din spatele camerelor de filmat. În momentul în care Delia a fost întrebată de Andra ce reprezintă Răzvan Munteanu pentru ea, aceasta s-a uitat l-a soțul ei și cu zâmbetul pe buze a spus că Răzvan este familia ei.

Răzvan este familia mea, numeroasă. Noi avem multe personalități. Suntem doi în casă, dar ne manifestăm cât 10. Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari. M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă în care totul era așa, o nebuloasă. Da, mi-am găsit stabilitatea, dar echilibrul și stabilitatea vin cu un soi de maturizare a ta. E bine ca echilibrul tău și stabilitatea să nu depindă în totalitate de nimeni și ajungi la asta prin tot felul de experiențe.

Ca echipă și ca lucruri frumoase pe care am reușit să le facem, da, n-aș fi reușit să fac asta fără el. noi suntem o echipă', a spus Delia despre Răzvan Munteanu în podcastul Andrei.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter