Însărcinată, Adela Popescu a izbucnit în plâns la volan: „M-a sunat Radu și i-a stat inima când m-a auzit”

Publicat pe

Adela Popescu este însărcinată în ultimul trimestru, iar în câteva săptămâni, ea și Radu Vâlcan vor deveni părinți pentru a treia oară. Prezentatoarea TV a explicat de ce a început să plângă din senin, la volan. Reacția lui Radu a supărat-o.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu, însărcinată în ultimul trimestru, simte din plin efectele sarcinii. Vedeta a povestit, pe rețelele sociale, o situație neplăcută prin care a trecut atunci când a izbucnit în plâns la volan.

Însărcinată, Adela Popescu a izbucnit în plâns la volan: „M-a sunat Radu și i-a stat inima când m-a auzit'Însărcinată, Adela Popescu a izbucnit în plâns la volan: „M-a sunat Radu și i-a stat inima când m-a auzit'

Prezentatoarea TV spune că a început să plângă brusc. În timp ce se afla la volan, a fost cuprinsă de emoții puternice pe care nu le-a putut stăpâni. Soțul ei s-a speriat îngrozitor când i-a auzit vocea și mai ales când a aflat motivul pentru care plânge.

Adela Popescu: „M-a sunat Radu si i-a stat inima in primele secunde cand m-a auzit'

Adela Popescu spune că hormonii cauzați de sarcină sunt de vină pentru lacrimile ei. Vedeta a recunoscut, însă, că până în acel moment nu credea că poți avea „necazuri' din cauza hormonilor.

Și cum susțineam eu sus și tare că « vai, dom’ ne, ce e aia să îți facă necazuri hormonii » , cum am bufnit astăzi într-un hohot de plâns în timp ce conduceam', a povestit Adela Popescu.

Blondina a mărturisit și că a fost enervată de reacția lui Radu Vâlcan atunci când i-a spus că hormonii sunt de vină pentru reacția ei. Însă supărarea a trecut după ce a mâncat o ciocolată și un bol mare de cireșe.

Vai, dar ce am mai plâns. Ce am mai jelit. M-a sunat Radu și i-a stat inima în primele secunde când m-a auzit. Nici nu știam ce să îi spun că am. Dar mă și enerva că nu înțelege. 🙂 Am ajuns acasă, am mâncat o ciocolată, un castron mare de cireșe și sunt ca nouă. Ușoară ca un fulg', a mai spus Adela.

Citește și: Cum și-a început Adela Popescu cariera muzicală:

Citește și: Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu:

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce Alex Bodi a urmărit-o la salon.

Citește și: Ce dietă ține Valetina Pelinel la 40 de ani:

Adela Popescu vrea să nască natural

Prezentatoarea TV urmează să nască la mijlocul lui iulie și are de gând ca nașterea să fie una naturală, nu prin cezariană, spunând că durerile sunt aceleași: „Practic, durerile sunt același și la nașterea naturală și la cezariană. La nașterea naturală e travaliu dureros, la cezariană te doare după operație'.

Adela Popescu a povestit și cum au decurs nașterile celorlalți doi copii, Alexandru și Andrei și a dezvăluit care este termenul pentru cea de-a treia naștere, explicând că a descoperit beneficiile aducerii pe lume a unui copil pe cale naturală: „ „Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Sper să fie ok. La Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurala, am stat 5 ore în travaliu atunci'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter