Ce dietă ține Valetina Pelinel la 40 de ani: "Sunt pofticioasă și mănânc ce doresc, dar..."

Publicat pe

Valentina Pelinel se menține în formă de ani buni și are o siluetă de invidiat. Vedeta a trecut prin două nașteri, iar acum susține că a ajuns la greutatea ideală și mulți se întreabă care este secretul său, ce face pentru a se menține într-o formă fizică de zile mari. Soția lui Cristi Borcea a spus ce dietă ține.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel se laudă cu un trup de model. Nu-și arată deloc vârsta și se menține într-o formă fizică de invidiat. Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit că are 65 de kilograme, aceasta fiind greutatea ideală pentru ea, dat fiind că acum se simte ceș mai bine.

Ce dietă ține Valetina Pelinel la 40 de ani: "Sunt pofticioasă și mănânc  ce doresc, dar..."Ce dietă ține Valetina Pelinel la 40 de ani: "Sunt pofticioasă și mănânc  ce doresc, dar..."

Valentina Pelinel: „Nu sunt așa slabă, am 65 kilograme”

Desigur, vedeta TV face eforturi pentru o asemenea siluetă. Merge zilnic la sală, iar în ultima perioadă a început să fie mai atentă la alimentație pentru că și-a dorit să ajungă la greutatea ideală pentru ea.

„Nu sunt așa slabă, am 65 kilograme, e greutatea la care mă simt bine. Merg zilnic la sală, fac sport în cursul săptămânii, cu mici excepții, asta daca plec din oraș. Măsura mea este S-M. Sunt pofticioasă și mănânc ce doresc, dar în ultimele luni chiar am fost atentă la alimentație, mai ales cantitativ, pentru că mi-am dorit să ajung la greutatea mea de 65 de kilograme', a declarat Valentina Pelinel pentru actualitate.net.

Citește și: Gemenele cuplului Valentina Pelinel – Cristea Borcea au împlinit 2 ani!Cum arată acum fetițele și cum au fost sărbătorite

Citește și: Ce cadou i-a făcut Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, de ziua lui:'Bărbatul care mă împlinește'

Citește și: Ana Porgras, adevărul despre relația cu tatăl său, după divorțul părinților:„Am rămas cu sechele'/ EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la Asia Express sezon 4:'Să aveți un drum…'

Valentina Pelinel: „Rămăsesem cu 2-3 kg de care nu mai scăpam”

Valentina Pelinel a povestit că a rămas cu aproximativ trei kilograme în plus după nașterea fetițelor, pe care a reușit să le dea jos în timp, în aproximativ un an de zile.

„Rămăsesem cu 2-3 kg de care nu mai scăpam după nașterea fetițelor și până la urma am reușit. Mie îmi și place să fac mișcare și știi că mă antrenez cu prietena mea buna, Luminița Nicolescu. Și în timpul sarcinilor a făcut mișcare cu mine. Asta e greutatea la care mă simt eu bine, 65 kg. Le-am dat în timp și rămăsesem cu 2-3 kg.

La Milan am luat 26 kg și la fetițe 29. Le-am dat repejor în timpul celor 6 luni de alăptat la fiecare copil, dar rămăsesem cu cele 2-3 kg cu care m-am distrat vreun an.', a mai povestit Valentina pentru sursa citată.

Cum se descurcă Valentina Pelinel cu trei copii

De asemenea, Valentina Pelinel a vorbit și despre rolul de mamă și cum reușește să se descurce cu trei copii. Vedeta susține că are ajutor și este organizată, iar totul merge foarte bine așa.

„Știi vorba aceea '10% inspirație și 90% transpirație. Am ajutoare, slavă Domnului și sunt și foarte organizată. El (n.r Cristi Borcea) mă încurajează și îmi zice mereu că e de mândru de mine că fac sport și da, ai dreptate, susținerea e importantă. Și el face sport și e îngrijit și atunci mă înțelege.', a mai povestit Valentina Pelinel.

Cristi Borcea: „Am fost tot timpul cu Valentina'

Valentina Pelinel trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste cu Cristi Borcea. Afaceristul a declarat recent că se simțea atras de foarte mult timp de cea care i-a devenit a treia soție. A știut încă de la a doua întâlnire că îi va fi soție și mamă a copiilor lui și a luptat pentru inima ei.

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. 

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la închisoare i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a spus că mă așteaptă indiferent cât stau acolo, că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.

A stat într-un apartament cu chirie și atunci am făcut cea mai bună alegere și cea mai bună afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, este calmă, e femeia cu care pot să stau singur și o săptămână în casă, cu care pot să merg în vacanțe câte două-trei săptămâni.

Este foarte important să găsești pe cineva să îți dea liniște, căldură și putere’, a dezvăluit Cristi Borcea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter