Gemenele cuplului Valentina Pelinel - Cristea Borcea au împlinit 2 ani! Cum arată acum fetițele și cum au fost sărbătorite

Publicat pe

Sărbătoare în familia Borcea! Valentina Pelinel și Cristi Borcea au aniversat ziua de naștere a gemenelor Indira și Rania. Micuțele au împlinit 2 ani și au avut un tort splendid! Familia s-a reunit, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Indira și Rania, gemenele Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea, au împlinit 2 ani. Micuțele au fost sărbătorite așa cum se cuvine. Soția afaceristului a fost cea care a postat imagini pe rețelele de socializare. Vedeta a postat o imagine cu familie reunită și un story cu tortul de-a dreptul spectaculos.

Gemenele cuplului Valentina Pelinel - Cristea Borcea au împlinit 2 ani! Cum arată acum fetițele și cum au fost sărbătoriteGemenele cuplului Valentina Pelinel - Cristea Borcea au împlinit 2 ani! Cum arată acum fetițele și cum au fost sărbătorite

Valentina Pelinel a ținut să sublinieze cât de fericită este în această zi.

'Pentru noi, această zi este magică și ne-a adus o fericire imensă prin prezența acestor două mărțișoare în viața noastră. O primăvară cu dragoste și încredere vă dorim tuturor', a fost mesajul postat pe rețelele de socializare.

Valentina Pelinel își mai dorește un copil

Reamintim că Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii: gemenele Indira și Rania și micuțul Milan, primul copil al cuplului.

Valentina Pelinel a declarat că și-ar mai dori copii, chiar dacă momentan casa este plină și a reușit să obțină un echilibru în ceea ce privește programul gemenelor și al lui Milan. Totuși, ea nu a exclus venirea altui bebeluș pe lume și nici Cristi Borcea nu s-a arătat împotrivă, atât timp cât frumoasa lui soție își mai dorește.

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copii. Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic’, a declarat Valentina pentru Click.ro.

Cristi Borcea, adevărul despre începutul relației cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea și Valentina Pelinel susțin că se simt împliniți și sunt extrem de fericiți. Locuiesc împreună cu cei trei copii și pare că nimic nu le lipsește. Fostul acționar de la Dinamo spune că și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele actualei soții și chiar a renunțat la aparițiile publice care să stârnească controverse.

Cristi Borcea a rupt tăcerea și a precizat că se simțea atras de foarte mult timp de cea care i-a devenit a treia soție. A știut încă de la a doua întâlnire că îi va fi soție și mamă a copiilor lui și a luptat pentru inima ei.

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. 

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la închisoare i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a spus că mă așteaptă indiferent cât stau acolo, că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară. Este femeia care îmi dă liniște, este calmă, e femeia cu care pot să stau singur și o săptămână în casă, cu care pot să merg în vacanțe câte două-trei săptămâni’, a dezvăluit Cristi Borcea.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter