Cucu, despre conflicul cu Sebastian Chitoșcă de la Survivor: „Încerca să mă cumpere”

Publicat pe

Cucu a fost eliminat de la Survivor România după ce a avut cele mai puține voturi din partea publicului. După ce a părăsit competiția, acesta a vorbit despre neînțelgerile care au avut loc între el și Sebastian Chitoșcă, în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cucu a părăsit competiția Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, după ce a fost propus de Zanni spre eliminare și a avut cele mai puține voturi din partea publicului. Cucu și Sebastian Chitoșcă nu s-au înțeles foarte bine în Republica Dominicană. Cucu a dezvăluit care au fost motivele care au stat în spatele neînțelegerilor dintre ei doi.

Cucu, despre conflicul cu Sebastian Chitoșcă de la Survivor: „Încerca să mă cumpere'Cucu, despre conflicul cu Sebastian Chitoșcă de la Survivor: „Încerca să mă cumpere'

Eu în primele zile m-am apropiat de toată lumea, am discutat cu toată lumea…ce m-a deranjat la Sebastian e faptul că în conflictele noastre..eu dacă îi spuneam că e prost și el imi spunea că sunt prost.  Mi-a dat niste reprosuri de nu ma asteptam din partea lui. Faptul că sunt umbra lui Cuza, faptul că eu m-am lăudat că am avut concert în fața a 120.000 de oameni, dar de fapt era un concert la care au fost mai mulți artiști, iar oamenii nu veniseră doar pentru trupa Noaptea Tarziu', a spus Cucu, la Ștafeta Mixtă, de pe Wowbiz, după ce a fost eliminat de la Survivor.

Citește și: Cucu, eliminat de la Survivor România:'Sper să câștige Zanni'

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor, primele imagini cu noul iubit.Cine este bărbatul din viața ei

Citește și: Sorin Pușcașu, despre problemele de sănătate dobândite la Survivor:„Situația mea s-a agravat'

Citește și: Cum a reacționat Maria Chițu după ce Albert a sărutat-o la Survivor:„Eu dormeam, și tu…'

Cucu, despre Sebastian Chitoșcă de la Survivor

Cucu a mai afirmat că Sebastian Chitoșcă a încercat să îl cumpere prin diverse gesturi și că încerca să se folosească de anumiți oameni pentru a-și atinge scopurile.

„Asta in conditiile in care el, in prima zi in care am venit, mi-a spus ca a fost la unul dintre concertele noastre, că era fan mare… asta m-a deranjat, ca nu a fost om adevarat pe camera.

Ma deranja foarte tare ca atunci cand ne certam ma tot intreba ca cine sunt eu. La un moment dat am izbucnit si am inceput sa-I spun faptul ca la un moment dat el mi s-a laudat mie ca el a fost jucator de Liga 1, ca a jucat 100 de meciuri și a completat faptul ca a jucat la FCSB. Eu nu stiam inainte sa vin in competitie, nu stiam cine e, stiam doar ca a facut fotbal, nu stiam unde.

In contextul dat, eu am dedus faptul ca el a jucat 100 de meciuri la FCSB. Nu intelegeam de ce nu il stiam. El a venit si s-a apropiat de mine, incerca sa ma cumpere cumva, incerca sa-mi dea patura… eu mi-am dat seama ca el incerca sa se foloseasca cu anumiti oameni, cel putin cu mine si cu Andreea, atunci cand am intrat in competitie', a continuat Cucu, fostul faimos de la Survivor.

Cucu: „Se lăuda prea mult'

Cucu era deranjat de faptul că Sebastian Chitoșcă, la Survivor, se lăuda foarte mult cu performanțele sale din trecut, lucru care nu i-a plăcut deloc fostului Faimos. De asemenea, Cucu a ținut să menționeze și faptul că Sebastian era slab pe traseu în comparație cu ceilalți colegi de echipă.

Ce ma enerva la el era faptul ca se lauda prea mult si nu-mi plac oamenii laudarosi, care traiesc in trecut. El imi pomenea de ceva ce facea el acum… din toti oamenii, el mi s-a parut cel mai slab in momentul ala. Stefan a venit in competitia asta si are cel mai bun procent de cand e aici, Zanni la fel, Culita aducea si el puncte, mai bun decât Sebastian. Era si el un om bun pe traseu adica nu cred ca a pierdut traseul, insa el pe finalizare nu era bun, prindea putine finaluri fericite. Asta nu era un repros, ci doar o remarca si pe el l-a deranjat ca un om nou, eu fiind omul nou, spune treburile astea pe fata',  a mai spus Cucu.

Sursa Foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter