Roxana Ghiță de la Survivor, primele imagini cu noul iubit. Cine este bărbatul din viața ei

Publicat pe

Roxana Ghiță, fostă concurentă la Survivor 2021, i-a uitat pe Jador și Andrei și și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Războinica a publicat câteva fotografii în care a arătat cu cine se iubește acum. Postările au înmuiat inimile internauților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce a fost eliminată de la Survivor 2021, Roxana Ghiță este din nou în centrul atenției. Nu de puține ori, în timpul competiției, fosta războinică a sucit mințile celorlalți concurenți datorită trupului și chipului ei. După ce s-a sărutat cu Andrei Dascălu, noi detalii au ieșit la iveală despre viața amoroasă a Roxanei.

Cine este iubitul Roxanei Ghiță de la Survivor

Roxana Ghiță de la Survivor, primele imagini cu noul iubit. Cine este bărbatul din viața eiRoxana Ghiță de la Survivor, primele imagini cu noul iubit. Cine este bărbatul din viața ei

După ce de-a lungul mai multor luni s-a spus că între Roxana și Andrei sau războinica și Jador există ceva mai mult decât o simplă prietenie, lucrurile s-au clarificat într-un final.

Roxana Ghiță se pare că trăiește o poveste de dragoste în afara competiției. Tânăra a postat o fotografie cu iubitul ei în care cei doi sunt îmbrățișați și zâmbesc.

Citește și: Scandal între Roxana Ghiță și Maria Chițu de la Survivor din cauza declarațiilor despre Culiță Sterp:

Citește și: Jador și Roxana Ghiță de la Survivor, flirt în direct:

Citește și: Scandal cu droguri la Eurovison. Solistul trupei Maneskin neagă acuzațiile:

Citește și: Roxana Vasile de la Chefi la cuțite e însărcinată!

Zanni a încercat să-i fure inima Roxanei Ghiță

În cadrul vloggului lui Jador, Roxana Ghiță a mărturisit că Zanni a încercat să flirteze cu ea imediat ce au ajuns în Republica Dominicană. Se pare că faimosul ar fi invitat-o pe războinică la o plimbare romantică și nu doar atât. Zanni i-ar fi făcut și o propunere indecentă Roxanei, însă a fost refuzat.

Eram la hotel și mi-a zis hai să ne plimbăm. După aia a zis să mergem să ne plimbăm și după ce am mâncat…(…) A încercat cam mult', a declarat Roxana Ghiță.

Când încă erau în competiție, Jador nu rata nicio ocazie de a o tachina pe Roxana Ghiță. Atunci când a fost întrebat dacă a plăcut-o pe războinică, faimosul a mărturisit că nu avea cum să nu o placă.

Dacă aș zice ca nu imi placea Roxana ar zice lumea că… Cum să nu îți placă? Mi-a plăcut că era bună la început, și pe traseu și…', a spus Jador.

Invitați în platoul emisiunii „Ștafeta mixtă', cei doi au avut câteva schimburi de replici, războinica fiind vizibil emoționată, lucru pe care l-a observat și Jador.

Roxana: Chiar nu știu de ce am emoții. Îmi bate inima foarte tare, am băut o cafea.

Jador: Și eu am băut două cafele, dar nu sunt așa emoționat. E din vina mea?

Roxana: Da, e din vina ta, nu te-am mai văzut de mult.

De altfel, flirtul dintre cei doi început în cadrul competiției a continuat și în timpul emisiunii. Jador nu s-a putut abține și a recunoscut ce l-a atras la Roxana Ghiță: „Șpagatul Roxanei mi-a trezit fantezii în cap. Nu sunt bărbat? Imi arde sângele în mine'.

În replică, războinica i-a mărturisit că le-a spus prietenelor ei că îi este simpatic și că îl vrea, totul transformându-se într-o glumă:

Roxana: Le-am zis prietenelor mele că te-ai dat la mine și că ești simpatic.

Jador: Și mă vrea vreuna?

Roxana: Te vreau eu, Jador. Asta o să ajungă… Este o glumă!

Jador: Măi, tu vrei să facem copii de Paște?!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter