Sorin Pușcașu, despre problemele de sănătate dobândite la Survivor: „Situația mea s-a agravat”

Publicat pe

Sorin Pușcașu, unul dintre cei mai iubiți concurenți din tabăra Războinicilor, de la Survivor, a părăsit competiția din cauza problemelor de sănătate. Tânărul a discutat în premieră despre situația sa medicală și a dezvăluit că situația este destul de gravă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sorin Pușcașu a părăsit competiția Survivor din cauza unei accidentări care, din nefericire, nu doar că a fost extrem de gravă, dar a și agravat anumite afecțiuni preexistente, pe care publicul nici că le-ar fi bănuit vreodată. Astfel, tânărul a povestit că afecțiunile pe care le are l-au împiedicat de mai multe ori pe traseu să își atingă potențialul maxim și a vorbit despre ele, în premieră.

Citește și: Ce i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea, după ce a fost eliminat de la Survivor: „Ai grijă…”

Citește și: Lista completă concurenți Asia Express sezonul 4

Citește și: Ce s-a întâmplat în familia lui Sorin Pușcașu, după acuzațiile de la Survivor: „S-a ajuns prea departe”

Citește și: Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la Asia Express sezon 4: 'Să aveți un drum…'

Sorin, primele declarații despre problemele sale de sănătate

„Eu am venit cumva șubred în această competiție, iar situația mea s-a agravat. Spre final am reușit să fac un RMN, iar din păcate rezultatele nu au fost bune. Am meniscul fracturat, am un tendon aproape să se rupă, iar la rotulă am o problemă din naștere. Dacă mi-aș reveni cu genunchiul și m-ar chema din nou, aș accepta fără să ezit. Orice aș spune eu acum, sunt sigur că nu aș fi vazut bine.

Eu nu am venit în această competiție să câștig, dacă aș fi câștigat era un bonus. Lumea mă acuză că am făcut strategii să rămân până la final.”,
a declarat Sorin, la Teo Show.

Sorin Pușcașu a îngropat securea războiului cu Albert Oprea

Mai mult decât atât, pe lângă discuțiile despre accidentarea sa, Sorin Pușcașu a mărturisit că s-a simțit prost din cauza lui Albert, de foarte multe ori tânărul fiind cel care pleca primul pe noile trasee. Din această cauză, Sorin bănuiește că a fost folosit și, cu această ocazie, a îngropat securea războiului cu Albert Oprea, explicând că e fericit pentru că a trăit experiența Survivor.

„Eu am fost calul de bătaie. Și când venea un traseu nou, eu eram primul care îl făcea. Nu am avut nimic personal cu Albert și nici nu voi avea.
I-am spus Marilenei înainte cu o seară de acel consiliu (n.r- primul consiliu de nominalizare): „Eu voi fi votat mâine și știu și cine mă va vota'.

I-am dat și numele exact, iar a doua zi a rămas șocată. Nu mai contează ce a fost, eu sunt foarte fericit. M-aș fi bucurat în continuare de această competiție, în rest sunt același om simplu. Nu mai eram același, dar nu pentru că picasem psihic pentru că a plecat Starlin, eram așa pentru că nu puteam să joc.”
, a conchis Sorin.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter