Daciana Sârbu, mărturisiri în premieră despre fetița adoptată: "Când am văzut-o prima dată, mi s-a părut că seamănă cu Victor"

Publicat pe

Daciana Sârbu a vorbit pentru prima oară despre fetița adoptată. Ea și Victor Ponta, părinții a doi copii deja adolescenți, au luat anul trecut decizia de a-și mări familia… Și nu oricum, ci prin intermediul adopției. Așa a pătruns în viețile lor Maria, micuța care îi bucură în fiecare zi cu zâmbetul ei minunat. Iată primele declarații făcute de Daciana Sârbu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Daciana Sârbu a făcut recent primele mărturisiri despre Maria, fetița adoptată de ea și de soțul ei. Anul trecut, Daciana Sârbu și soțul ei, Victor Ponta, fostul prim-ministru al României, deveneau părinți pentru a treia oară, de data aceasta prin intermediul adopției. La vremea respectivă, Daciana făcea anunțul pe contul de socializare, fără a intra în detalii.

„Vă mulțumim tuturor celor care veți înțelege că nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru că vrem să o protejăm pe Maria și să o ajutăm să ajungă la un echilibru în nouă ei viață alături de noi.
Ne bucurăm din nou de inocența copilăriei și mai prelungim puțin binecuvântarea de a avea un copil mic alături de noi.
Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat, viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta, în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil”,
scria Daciana Sârbu, despre fetița adoptată, pe Instagram.

Invitată recent în podcastul lui Mihai Morar, Daciana Sârbu a vorbit pentru prima oară despre adopția Mariei și viața cu trei copii.

Daciana Sârbu, mărturisiri în premieră despre fetița adoptată: "Când am văzut-o prima dată, mi s-a părut că seamănă cu Victor"Daciana Sârbu, mărturisiri în premieră despre fetița adoptată: "Când am văzut-o prima dată, mi s-a părut că seamănă cu Victor"

Daciana Sârbu, despre Maria, fetița adoptată de ea și de Victor Ponta

S-a împlinit curând un an de când Daciana Sârbu și Victor Ponta au înfiat o fetiță, iar mama Mariei a făcut anunțul pe contul de socializare. Cei doi au fost extrem de discreți în această privință, vestea intrând în atenția publicului abia la finele anului trecut. Daciana a vorbit abia acum pentru prima dată despre adopția fiicei sale.

„În momentul în care am luat decizia împreună cu copiii, lucrurile au mers natural. Andrei a spus că e pregătit să îi dea camera lui. Irina a spus că vrea să fie fată şi să nu-i dăm camera ei. Ea şi-a dorit mult o soră şi era fericită. Nu ştia ce o aşteaptă exact, dar având suportul lor lucrurile au mers şi mai uşor. E nevoie de multă iubire şi multă atenţie. Trebuie să fii bine, să ai în jur oameni care să te sprijine şi poţi să muţi munţii. Dacă ai un partener care îţi dă curaj, poţi. Am luat decizia când eram toţi', a mărturisit Daciana Sârbu, rcent, în podcastul lui Mihai Morar.

Citește și: Daciana Sârbu și Victor Ponta au devenit părinți a treia oară. Au înfiat în secret o fetiță!

Citește și: Prima imagine cu fetiţa înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta. Maria se înțelege de minune cu frații ei

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint au sărbătorit 1 an de relație: „La cât mai mulți, iubita mea!'

Citește și: Detalii neștiute de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Semnificația eșarfei mov pe care a purtat-o toată familia

Citește și: Scandal cu droguri la Eurovison. Solistul trupei Maneskin neagă acuzațiile: „Fac test”

Fetița seamănă cu Victor Ponta

Daciana Sârbu a povestit apoi despre întâlnirea cu Maria, care, paradoxal, i s-a părut că seamănă cu soțul ei. Acesta a fost, probabil, și unul dintre motivele pentru care nu au mai vrut să vadă și alți copii.

„Când am văzut-o prima dată, mi s-a părut că seamănă cu Victor. Eu am găsit un chip care radia bucuria. E cel mai vesel copil, le-am spus că nu dorim să mai vedem pe altcineva. Am văzut-o pe Maria şi am mers mai departe cu gândul că nimic rău nu are ce să se întâmple', a mai povestit Daciana Sârbu.

Cum a decurs adopția Mariei

Daciana Sârbu a povestit în podcastul lui Mihai Morar și cum decurge procesul de adopție, dând detalii prețioase pentru cei care doresc să înfieze un copil.

„Există un proces de acreditare a familiei adoptatoare şi durează. Nu e uşor. Există psihologi care te pregătesc. Acest proces se finalizează cu acest atestat pe care poţi să-l primeşti sau nu. Experienţa celor care te evaluează poate ajunge la concluzia că familia nu e pregătită. După acest proces, în funcţie de ce optezi, să alegi să te nimerească sistemul în momentul în care apare un copil conform criteriilor pe care le-ai expus', a dezvăluit ea.

Daciana Sârbu a mai menționat că și-au dorit o fetiță, dar că nu au avut alte criterii, preferând să aleagă dintre copiii greu adoptabili, lucru lăudabil.

„Există şi varianta pe care am mers noi, există o listă a copiilor greu adoptabili şi acolo e un proces deschis. Nu am avut criterii. Dosarul există şi această cerere în care spui vârsta şi alte lucruri. Noi ne-am dorit să fie fată. Noi ne-am îndreptat spre copiii greu adoptabili pentru că nu a contact nici ce probleme au avut, nici de ce erau pe acea listă. Noi eram pregătiţi pentru orice fel de copil, nu ne-am dorit unul perfect', a mai mărturist Daciana Sârbu despre fetița adoptată anul trecut de ea și de Victor Ponta.

Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter