Ce s-a întâmplat în familia lui Sorin Pușcașu, după acuzațiile de la Survivor: "S-a ajuns prea departe"

Publicat pe

După ce Sorin Pușcașu a fost practic desființat, la Survivor, de către fostul concurent Alin Sălăjean, care i-a adus acuzații grave, inclusiv familia Războinicului a avut de suferit. Drept urmare, iubita lui Sorin a ales să ia atitudine, din dorința de a pune capăt bullying-ului la care a fost supus concurentul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Sorin Pușcașu și Alin Sălăjean de la Survivor continuă, deși au trecut deja câteva săptămâni de la eliminarea celui din urmă din competiție. Din nefericire, mărturisirile făcute de fostul participant au fost extrem de deranjante pentru familia lui Sorin, care a fost grav afectat de afirmațiile lui Alin Sălăjean.

Ce s-a întâmplat în familia lui Sorin Pușcașu, după acuzațiile de la Survivor: "S-a ajuns prea departe"Ce s-a întâmplat în familia lui Sorin Pușcașu, după acuzațiile de la Survivor: "S-a ajuns prea departe"

Iubita lui Sorin Pușcașu, acuzații de bullying

Sorin Pușcașu a fost în centrul mai multor conflicte în ultima vreme. Războinicul a avut diverse divergențe cu mai mulți dintre coechipierii săi. Mai mult, de-a lungul timpului, Sorin a avut discuții aprinse nu doar cu Sălăjean, ci și cu Sindy, cu Mellina și cu Albert. De asemenea, Războinicul a avut divergențe și cu rivalii, aducându-i acuzații grave lui Jador. Astfel, Sorin Pușcașu a reușit să-și atragă și antipatia fanilor emisiunii.

Cel mai vizibil a fost însă scandalul iscat între sorin și Alin. Iar acest lucru a determinat-o pe iubita lui Sorin de la Survivor să vină în platoul de la Kanal D, unde a făcut dezvăluiri neașteptate. Laura Alexe a fost extrem de deranjată de bullyingul la care a fost supus bărbatul pe care îl iubește, cu atât mai mult cu cât un membru al familiei acestuia a avut de suferit. Drept urmare, tânăra le-a cerut tuturor să se abțină să mai comenteze cu privire la familia lui Sorin.

Sperăm ca Sorin să fie puternic! Însă cu această ocazie vă spun doar atât: am ales să nu răspund unui personaj care a părăsit competiția de mai bine de 3 luni! Ne-am amuzat, ne-am dat seama demult că nu mai poate fi luat în serios!

Însă când negi existența familiei lui Sorin, aici mă faci să spun ceva ce am fost rugată să nu fac! Aseară, după un live, un membru al familiei lui Sorin a ajuns la spital!

Înțelegem incapacitatea, înțelegem frustrarea, înțelegem până și nevoia de bani, dar nu vom putea înțelege niciodată lipsa de empatie! Dumnezeu să aibă grijă de toți. Și înainte să acționați, gândiți-vă că atingeți oameni care nu au nicio legătură cu un show. 

Citește și: Sorin Pușcașu de la Survivor a izbucnit în plâns, când a auzit mesajul de la iubita lui

Citește și: Scandal la Survivor, între Sorin Pușcașu și Albert Oprea: „Sunt scârbit de gesturile tale”

Citește și: Scandal între Sorin Pușcașu, Starlin și Albert Oprea, la Survivor: „Ești un terminat, un nimeni!'

Citește și: Alin Sălăjean îl atacă pe Sorin Pușcașu, la Survivor: „A văzut că nu îi merge strategie'

Sorin Pușcașu, desființat de rivalul său la Survivor

Deși, de-a lungul competiției Sorin Pușcașu a avut conflicte cu mai mulți dintre competitorii săi, disputa dintre el și Alin Sălăjean, cel mai mare rival al său de la Survivor, nu s-a încheiat nici acum.

„Războiul dintre noi a început în prima săptămână. Au fost lucruri spuse, multe nu s-au dat la televizor, să știți, între mine și Sorin. Noi doi am discutat bărbătește acolo în camp. Dacă eu mai eram în competiție, sunt sigur că ați fi văzut mult mai mult', a spus Alin Sălăjean. 

Sălăjean și-a continuat discursul, acuzându-și competitorul de disimulare și viclenie.

„Este un personaj care disimulează, ascunde adevărata față a unei situații, dându-i o aparență înșelătoare. Eu mi-am dat seama de acest personaj din avion. Și vă mai spun o chestie. Epatează foarte mult. Măi, Sorine, acum că faci și tu 3-4 puncte începi să îl ataci pe Albert. Ești viclean, omule. Eu nu o să las un astfel de om. Etica mea umană nu mă lasă să las un astfel de om să câștige Survivor. Nu are voie un astfel de personaj să câștige Survivor, a declarat Războinicul pentru wowbiz.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă