Cum arată Adela Popescu, însărcinată în 7 luni: "Îmi fac curaj să renunț la..."

Publicat pe

Adela Popescu este însărcinată în șapte luni și a postat o fotografie cu burtica la vedere. Momentul în care va deveni mămică pentru a treia oară se apropie cu pași repezi, însă vedeta arată senzațional. Soția lui Radu Vâlcan a povestit și cum decurg lucrurile la acest moment!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâlcan urmează să devină părinți pentru a treia oară, iar pregătirile pentru venirea celui de-al treilea băiețel al cuplului sunt în toi. Artista a postat, spre bucuria fanilor, o fotografie cu burtica la vedere și a fost admirată de toată lumea.

„Minunată', „Ooo Doamne ce burtică frumoasă, sănătate multă și sarcină ușoară în continuare', „Vaai, ce frumoasă', „Superbă', „Cum să fii așa slabă', „Doamne ce burtică frumoasă ai. Arăți foarte bine. Concluzia e că ești frumoasă graviduță, așa că mai poți face copii', sunt o parte dintre comentariile la poza postată de Adela Popescu.

Cum arată Adela Popescu, însărcinată în 7 luni: "Îmi fac curaj să renunț la..."Cum arată Adela Popescu, însărcinată în 7 luni: "Îmi fac curaj să renunț la..."

Adela Popescu însărcinată în 7 luni, cu burtica la vedere

Adela Popescu a povestit și cum se descurcă în această etapă.

'Și… am intrat în 30 de săptămâni. Pe lângă „problemele' organizatorice gen pătuț, maternitate, cădița, alte gânduri mă consumă acum. (…). Amândoi sunt într-o perioadă în care își doresc să facă totul cu mama, și dacă în timpul zilei reușim să le mai distragem atenția, serile nu se negociază, mama trebuie să îi culce. Și tot ea să vină în camera lor atunci când o solicită pe parcursul nopții. Fie că e vorba de mers la baie, vreun coșmar sau pur și simplu reasigurarea că sunt în siguranță.

Momentan ne este bine așa, momentele de dinainte de somn sunt minunate și avem nevoie de ele, însă nu pot să nu mă gândesc că după venirea pe lume a bebelușului ele nu vor mai fi posibile cel puțin nu atât de des că acum. Deci cu asta ne ocupăm acum: introducerea tatălui în schema de somn și încercarea de a-i determina să adoarmă singurei.

Momentan îmi pare o utopie, dar ne vom strădui, poate avem succes.  Pe măsură ce facem „pași' către desăvârșire, va povestesc și vouă. Acum sunt în stadiul in care îmi fac curaj să renunț la ceva ce funcționează, încercând să introduc obiceiuri noi ce ne vor da lumea peste cap o vreme. Dar așa a fost și cu intarcatul, și bine am făcut că am fost consecvenți', le-a dezvăluit Adela Popescu fanilor.

Citește și: Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu:”Plănuisem ceva ca-n filme, dar am jucat atât de prost…”/ EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, adevărul despre cele mai grele momente din căsnicie:”Am avut perioade în care nu am vorbit o săptămână”/ EXCLUSIV

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Alina Vidican, în 10 ani, de la nunta cu Cristi Borcea, până în prezent.Operațiile estetice au transformat-o

Citește și: Cum arată Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, cu puțin timp înainte să nască

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au gândit la numele băiețelului

Adela Popescu și Radu Vâlcan au început să se gândească și la numele pentru cel de-al treilea băiețel. Momentan nu au ajuns la o concluzie clară, însă iau în considerare mai multe nume.

Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu, și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate.

A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove', a povestit Adela Popescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter