Scandal între Roxana Ghiță și Maria Chițu de la Survivor din cauza declarațiilor despre Culiță Sterp: „Mi se pare de joasă speță”

Publicat pe

Maria Chițu a dat naștere la mai multe controverse la Survivor România. Aceasta a fost acuzată de către Zanni că i-a făcut avansuri lui Culiță Sterp. Maria a negat totul și a spus că lucrurile au stat complet invers. Roxana Ghiță a criticat-o pe Războinică după afirmațiile făcute despre Culiță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Maria Chițu a fost acuzată, la Survivor România, de către Sorin și Starlin că este falsă și că a venit cu o strategie bine pusă la punct la Survivor. Zanni a dezvăluit că este de aceeași părere, spunând că Maria Chițu a încercat să îi facă avansuri lui Culiță Sterp. Maria Chițu a negat acuzațiile și a spus că Faimosul a fost cel care s-a băgat în seamă cu ea.

Scandal între Roxana Ghiță și Maria Chițu de la Survivor din cauza declarațiilor despre Culiță Sterp: „Mi se pare de joasă speță'Scandal între Roxana Ghiță și Maria Chițu de la Survivor din cauza declarațiilor despre Culiță Sterp: „Mi se pare de joasă speță'

Roxana Ghiță, fostă concurentă de la Survivor România, care a părăsit competiția din motive medicale, a vrut să își spună și ea părerea despre Maria. Aceasta a spus că nu o place deloc pe noua concurentă din emisiunea difuzată de Kanal D pentru că a venit cu o strategie în Republica Dominicană.

Salut. O să-mi dau și eu cu părerea despre Survivor și ce s-a întâmplat cu Maria. Ideea este că Maria a venit ca rezervă de acasă, ea două luni jumătate a văzut cum este perceput fiecare, toată situația din camp și e normal că vrea să aibă cât mai multă audiență și poate chiar are o strategie pentru că chiar se dă de partea lui Albert și nu știu dacă vin din niște intenții pure', a spus Roxana Ghiță pe Instagram.

Roxana Ghiță o critică pe Maria Chițu de la Survivor

În continuare, Roxana Ghiță a mai spus că nu i se pare deloc în regulă ceea ce a spus Maria Chițu despre Culiță Sterp. Fosta Războinică a mărturisit că i se pare „de joasă speță' faptul că Maria a spus despre Culiță Sterp că s-a dat la ea, având în vedere că acesta are o iubită acasă.

Și oricum mie nu prea-mi place de Maria, mi se pare că exagerează foarte mult realitatea și faza aia de a zis-o că s-a dat Culiță la ea sau nu știu ce complimente i-a făcut. Să zici lucrurile astea când Culiță are pe cineva care este însărcinată acasă, mi se pare de joasă speță', a mai spus Roxana Ghiță, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Cine este Maria Chițu de la Survivor.Adoră să pozeze sexy

Citește și: Părinții lui Jador, primele reacții după ce artistul s-a întors de la Survivor:„Am crezut că nu te descurci'

Citește și: Starlin, eliminat de la Survivor.„I-am demonstrat fetiței mele că orice e posibil'

Citește și: Jador a ajuns în România, după a fost eliminat de la Survivor.Zeci de persoane l-au așteptat la aeroport

Maria Chițu: „Culiță s-a băgat în seamă cu mine'

Zanni a acuzat-o pe Maria Chițu că i-a spus lui Culiță Sterp că îl adoră. Războinica a mărtursit că, de fapt, Faimosul s-a băgat în seamă cu ea.

În primul rând, Culiță s-a băgat în seamă cu mine și a spus anumite lucruri. Nu i-am spus eu „te ador, Culiță'. A fost o continuare la ceea ce ne spunea el mie și Irishei sau cu cine eram pe traseu atunci. A spus el ceva, am spus și eu ceva și aia a fost o replică la ce a spus el. Nu am zis eu dintr-odată, ‘vai ce te ador, Culiță’', a declarat Maria Chițu.

Afirmațiile ei au stârnit hohote de râș din partea concurenților pentru că nimeni nu a crezut ce a spus aceasta. Culiță Sterp trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Daniela Iliescu.

Sursa Foto: instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter