Oana Roman și Marius Elisei, împreună de Paște: „Nu mă simt așa de singură”

Publicat pe

Oana Roman se pregătește intens pentru sărbătorile de Paște. Aceasta a dezvăluit că nu știe, încă, dacă va pleca sau va rămâne în București de Paște, dar este cert că își dorește să se relaxeze mult mai mult. Pe de altă parte, vedeta a dezvăluit și va vedea cu Marius Elisei, fostul ei soț, cu ocazia sărbătorilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman se pregătește, așa ca noi toți, pentru Paște. Pregătirile sunt în toi, iar Isabela îl aștepte pe iepuraș. Vedeta a povestit, la Antena Stars, despre cum va petrece sărbătorile și spune că, încă, nu a stabilit foarte multe detalii, fiind extrem de ocupată. Totuși, cert este că va merge la mama ei pentru a petrece timp de calitate împreună.

Oana Roman și Marius Elisei, împreună de Paște: „Nu mă simt așa de singură'Oana Roman și Marius Elisei, împreună de Paște: „Nu mă simt așa de singură'

Nu știu dacă rămân în București, nu știu dacă plec. Sincer, încă nu m-am organizat. Chiar dacă rămân sau plec, vreau să stau puțin mai relaxată. De când m-am întors din vacanță, am avut două săptămâni în care am fost în priză zi de zi', a povestit Oana Roman, la Showbiz Report, de pe Antena Stars.

Citește și. Mioara Roman a fost externată de la centrul de recuperare. Oana Roman:”Probabil că va reveni”

Citește și: Cum a reacționat Oana Roman când a aflat că fiica ei de 7 ani are iubit:'Taică-su, când o să afle…'

Citește și: Mihai Bendeac a sărutat-o cu patos pe Gina Felea!Anca Dinicu, roast de excepție la iUmor

Citește și: Albert Oprea și Maria Chițu, cuplu la Survivor?„Se țin în brațe sau dorm foarte apropiați'

Oana Roman se va vedea cu Marius Elisei de Paște

Pe de altă parte, Oana Roman a vorbit și despre fostul soț, Marius Elisei. Vedeta a mărturisit că se vor vedea, cu siguranță de Paște, însă nu au stabilit niciun program. Aceasta a spus că, dunimică, Marius Elisei trebuie să se vadă cu fiica lui, însă nu este sigură dacă se vor întâlni și sâmbătă.

În plus, Oana Roman a spus că anul trecut, de Paște, erau în izolare. De a semenea, a specificat că nu se va simți singură pentru că mai are o familie.

Încă nu am stabilit încă niciun program. Cu singuranță, el duminică, trebuie să se vadă cu Isa. Nu știu dacă o să ne vedem și sâmbătă. N-am stabilit nimic. Am avut foarte multă treabă și nu am apucat să stabilesc cu el niciun detaliu legat de acest lucru. Oricum, noi o să ne vedem. Dacă nu sâmbată, sigur duminică. Eu am norocul că mai am o familie și nu mă simt așa de singură', a mai spus Oana Roman.

Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei ei

Pe lângă subiectul sărbătorilor pascale, Oana Roman a vorbit și despre cum se simte mama ei. Vedeta a spus că Mioara Roman este foarte bine, doar că s-a obișnuit cu grija care îi era acordată în centrul de recuperare de lux, acolo unde a fost internată pentru o lună.

Vedeta a mărturisit că, oricât de mult ar vrea să petreacă mai mult timp cu mama ei, îi este imposibil din cauza programului încărcat.

Mama este foarte bine. I-au făcut foarte bine tratamentul acolo, doar că acolo era foarte multă lume care era în jurul ei. Acasă, numai e atât de multă lume și am senzația că nu prea îi convine. Eu nu am timp să stau toată ziua să mă ocup. Chiar nu am cum. Cred că-i lipsește toată grija de care a avut parte acolo', a afirmat Oana Roman despre mama ei.

Mioara Roman trebuie să se întoarcă periodic pentru tratament la centrul pentru recuperare, însă nu știe, deocamdată, când va reveni.

Sursa Foto, captură de ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter