Albert Oprea și Maria Chițu, cuplu la Survivor? „Se țin în brațe sau dorm foarte apropiați”

Publicat pe

Se înfiripă o poveste de iubire între Albert Oprea și Maria Chițu, la Survivor România? În ediția de joi, 29 aprilie, a emisiunii difuzate de Kanal D, aflăm detalii interesante despre cei doi. Marius Crăciun a dezvăluit că Albert și Maria se țin în brațe și chiar dorm foarte apropiați unul de celălalt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ediția de joi a emisiunii Survivor România va fi plină de surprize. Noi concurenți își vor începe aventura în Republica Dominicană, dar și tensiunile în taberele Războinicilor și Faimoșilor își vor face simțită prezența.

Albert Oprea și Maria Chițu, cuplu la Survivor? „Se țin în brațe sau dorm foarte apropiați'Albert Oprea și Maria Chițu, cuplu la Survivor? „Se țin în brațe sau dorm foarte apropiați'

Pe de altă parte, Cupidon nu doarme niciodată și își face treaba oriunde. De data aceasta, săgeata lui pare că i-a atins pe Albert Oprea și Maria Chițu. Să fie vorba despre începutul unei frumoase povești de dragoste? Marius Crăciun a dezvăluit că cei doi războinici se îmbrățișează, uneori, la Survivor România și că dorm foarte apropiați unul de celălalt.

Ba chiar uneori se țin în brațe sau dorm față-n față foarte apropiați', va declara Marius Crăciun, în ediția de joi a competiției.

Citește și: De ce nu i-a îmbrățișat Starlin pe Albert Oprea și Maria Chițu după eliminarea de la Survivor:”Nu s-a dat la televizor”

Citește și: Scandal între Sorin Pușcașu, Starlin și Albert Oprea, la Survivor:„Ești un terminat, un nimeni!'

Citește și: Noi concurenți la Survivor!Prezentatorul Daniel Pavel a făcut anunțul

Citește și: Ce îl împiedică pe Jador să se însoare cu Georgiana:„O iubesc mult, dar există o problemă'

Albert Oprea și Maria Ghițu, nou cuplu la Survivor?

În plus, Albert Oprea nu a negat aceste afirmații și, cu un zâmbet complice pe chip, a spus că mai este și frig în jungla din Republica Dominicană. Se pare că lui Albert îi face plăcere compania Mariei Chițu.

Mai este și frig, mai este și… Mna, asta este..”, a declarat Albert Oprea, zâmbind.

Pe de altă parte, Sindy nu crede că Maria Chițu are intenții bune în ceea ce-l privește pe Albert Oprea, spunând că aceasta nu face decât să-l rănească.

Cred că Maria îl rănește pe Albert', a declarat Sindy la Survivor.

Tensiuni în tabăra Războinicilor

Totuși, nu doar dragostea plutește în aer în echipa Războinicilor de la Survivor. Eliminarea lui Starlin din competiție l-a afectat cel mai tare pe Sorin Pușcașu. Acesta a izbucnit în lacrimi în momentul în care a aflat că trebuie să își ia rămas-bun de la fratele lui de suflet.

M-a înrăit atât de tare, când am văzut că Starlin a plecat, mai puțin în ochii a doua persoane și aici mă refer la Maria și la Albert', va spune Sorin Pușcașu la Survivor.

Reacția lui Sorin Pușcașu nu a fost văzută cu ochi buni de toată lumea. Maria Chițu consideră că Sorin a exagerat în momentul în care a plâns când a aflat că Starlin va fi eliminat.

A fost o chestie super exagerată să plângă în halul ăla', îi va spune Maria Chițu lui Albert Oprea.

Sursa foto: Instagram, captură de ecran Kanal D

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter