Doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Părinții lui pregătesc parastasul: ”Îi plăceau...”

Publicat pe

Au trecut doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu, după ce și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină, chiar în a doua zi de Paște. Nimic nu poate șterge amintirea creatorului de modă din mintea părinților, care și acum sunt distruși de durere după ce și-au pierdut unicul fiu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doi ani, mai exact pe data de 29 aprilie, Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină, pe drumul dintre stațiunea Mamaia și Năvodari. Regretatul creator de modă a lăsat multă durere în sufletul celor care l-au cunoscut, dar mai ales în inimile părinților lui. Mama lui Răzvan Ciobanu se pregătește acum de pomană, care va avea loc după Paște.

Doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Părinții lui pregătesc parastasul: 'Îi plăceau...'Doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Părinții lui pregătesc parastasul: 'Îi plăceau...'

„Ne pregătim să îi facem pomană lui Răzvan. După Paște o să se întâmple, pentru că acum suntem în post. O să facem o masă cum fac toți creștinii, cu tot felul de mâncăruri, care îi plăceau și lui Răzvan. Noi, după doi ani de la moartea lui, ni-l aducem aminte așa cum era, vesel și plin de viață. Nu îmi doresc să dezvolt acest subiect, pentru că este unul dureros', a declarat mama lui Răzvan Ciobanu pentru Impact.

Elena Ciobanu crește pisica Sfinx ce îi aparținea lui Răzvan și spune că asta e tot ce i-a rămas de la fiul ei. 'Lili (n.r – pisica) este foarte bine, crește frumos. Vreau să o țin cât trăiește ea. Este amintirea mea de la Răzvan, este singura mea alinare', a mai mărturisit mama lui Răzvan Ciobanu.

Citește și: Ce se întâmplă la aproape doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Părinții lui au luat o decizie importantă

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Detalii înfiorătoare au fost făcute publice: 'Nu a murit pe 29 aprilie'

Citește și: Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu a identificat vinovatul pentru moartea designerului: „E o persoană nou intrată în viaţa lui!'

Citește și: Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei după divorț: 'Suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți'

Se împlinesc doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu

În urmă cu doi ani, în a doua zi de Paște, lumea showbiz-ului era zguduită de o veste tragică: la 43 de ani, creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în urma unui accident rutier violent. Designerul avea viteză excesivă și a pierdut controlul mașinii, intrând într-un copac.

Trecerea timpului, însă, nu a șters amintirea sa din memoria oamenilor, astfel că mulți s-au mobilizat pentru a-l avea în amintire mai mulți ani de acum încolo. Prietenii și localnicii din zona în care a avut loc accidentul, au făcut un gest total neașteptat. Oamenii au pus o placă de marmură, pe care stau scrise niște versuri de-a dreptul emoționante, în locul în care a fost găsită mașina distrusă și trupul neînsuflețit al vedetei.

Potrivit speculațiilor medicale, Răzvan Ciobanu ar fi suferit un atac cerebral înainte de a intra cu mașina pe câmp. Decesul celebrului creator de modă a venit în urma rănilor suferite în timpul accidentului. 

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter