O mai ții minte pe Carina din „Îngerașii”? Jennifer Dumitrașcu are 19 ani și e de o frumusețe răpitoare

Publicat pe

O mai ții minte pe Carina din serialul „Îngerașii'? Acum, Jennifer Dumitrașcu are 19 ani și s-a trasformat într-o tânără superbă. Cu ocazia aniversării ei, Jennifer a ținut să transmită un mesaj pe rețele sociale. De asemenea, aceasta le-a mulțumit oamenilor pentru urările frumoase.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cu toții ne amintim de fetița superbă din serialul „Îngerașii', care se difuza pe Acasă TV. Jennifer Dumitrașcu avea șase ani când a dat viață personajului Carina. Aceasta a jucat în „Îngerașii, alături de Adela Popescu și de Ioan Isaiu. Carina era fiica Liei, personajul interpretat de Adela Popescu, și îi călca pe urmei mamei ei. De asemenea, Carina avea și un frate, Codin, interpretat de Ionuț Bora. Cei doi erau niște îngerași de copii, dar mai făceau și câte o năzbâtie.

O mai ții minte pe Carina din „Îngerașii'? Jennifer Dumitrașcu are 19 ani și e de o frumusețe răpitoareO mai ții minte pe Carina din „Îngerașii'? Jennifer Dumitrașcu are 19 ani și e de o frumusețe răpitoare

Serialul românesc „Îngerașii', a înregistrat audiențe-record în perioada 2008-2009, atunci când a fost difuzat.

Acum, Jennifer Dumitrașcu are 19 ani și a devenit o tânără de o frumusețe răpitoare. Cu ocazia aniversării ei, a publicat pe rețelele sociale o fotografie, alături de care a scris următorul mesaj:

19. Promit ca nu mai cresc! Mulțumesc tuturor pentru gândurile frumoase!'.

Citește și: O mai ții minte pe Lila din Vacanța Mare? Mirela Stoian:„Trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc'

Citește și: Cine este Mădălin Voicu.A fost căsătorit de 3 ori și are 7 copii cu 5 femei

Citește și: Florin Călinescu, dialog amuzant cu Andra, la Românii au Talent:„Ești virgină, ai 12 ani, n-ai rate…'

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre căsnicia cu Monica:„A avut toate motivele să divorțeze de mine'

Jennifer Dumitrașcu a participat la Vocea României

Jennifer Dumitrașcu, pe lângă talentul actoricesc, mai are și o voce minunată. În anul 2017, tânăra a participat la „Vocea României Junior', emisiune difuzată pe Pro TV și i-a dat pe spate pe jurați cu talentul ei muzical. Tânăra a făcut parte din echipa lui Marius Moga și a ajuns până în semifinale.

Cu toate că apoi nu a mai apărut pe micul ecran, Jennifer Dumitrașcu nu a renunțat la actorie: lucrează la Opera pentru Copii, dar a activat și la Teatrul Stela Popescu. Totodată, cea care a interpretat-o pe Carina în serialul „Îngerașii' a înregistrat și voci pentru mai multe filme de animație, printre care s-au numărat „În căutarea lui Dory’ (2016), „Cartea Junglei’ (2016) sau „Întors pe dos’ (2015).

Jennifer Dumitrașcu s-a născut în Spania și a făcut de când era copil cursuri de actorie și muzică.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter