Irinel Columbeanu, adevărul despre căsnicia cu Monica: "A avut toate motivele să divorțeze de mine"

Publicat pe

Căsnicia dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a fost, fără doar și poate, una dintre cele mai comentate în presa momentului, la fel și divorțul lor. Omul de afaceri a mărturisit recent care au fost motivele pentru care mariajul lor s-a destrămat și a recunoscut că vina i-a aparținut, de fapt, lui!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cu ani de zile în urmă, Irinel Columbeanu și Monica Gabor, cea care i-a devenit soție, au fost chiar protagoniștii unui reality show care le-a invadat complet intimitatea. Ulterior, despărțirea dintre ei și lupta pentru custodia fiicei lor, Irina, a ținut prima pagină a presei luni de zile… Multă vreme relația dintre cei doi foști soți a fost una deloc amiabilă, însă iată că, de ceva vreme, omul de afaceri a trecut la sentimente mai bune în ceea ce o privește pe fosta lui soție.

Irinel Columbeanu, adevărul despre căsnicia cu Monica: "A avut toate motivele să divorțeze de mine"Irinel Columbeanu, adevărul despre căsnicia cu Monica: "A avut toate motivele să divorțeze de mine"

„Dragostea cu sila nu se poate”

Monica trăiește deja de ani buni în America, unde și-a refăcut viața alături de un alt milionar, Mr. Pink. Între timp, Irinel Columbeanu a trecut de la statutul de milionar și, implicit, răsfățat al sorții, la cel de chiriaș la bloc și posesor de mașină second hand. Între timp, omul de afaceri și-a reconsiderat opinia cu privire la fosta lui soție, cu care acum se află în relații bune… Și, mai mult, a recunoscut că vina eșecului în mariaj i se datorează.

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!', a declarat omul de afaceri la un post TV.

Citește și: De ce a trimis-o Irinel Columbeanu pe Irina în America, la Monica. Nu lipsa banilor a fost problema!

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre divorțul de Monica Gabor. De ce nu a lăsat-o pe Irina să plece în America, după separare

Citește și: Larisa Drăgulescu s-a măritat. Primele imagini de la nuntă

Citește și: Câștigători Oscar 2021. „Colectiv', fără Oscar. S-au impus „Another Round' – cel mai bun film străin și „My Octopus Teacher' – cel mai bun documentar

Citește și: Cine este pictorul Adrian Ghenie care a vândut două tablouri cu 6,2 milioane de euro.S-a născut la Baia Mare și locuiește în Berlin

A pierdut o avere de 150 de milioane de euro

Irinel Columbeanu a rămas fără averea de zeci de milioane de euro, fără soție, dar și fără Irinuca, fetița lui cu Monica Gabor, care a preferat să se mute în America la mama ei. Omul de afaceri a dezvăluit fără ezitare cum a ajuns în sapă de lemn, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

Întrebat cum a reușit să piardă 150 de milioane de euro, Irinel Columbeanu a răspus:

„Da, practic, deciziile au fost greșite în locurile de desfășurare a afacerilor. Domeniul era foarte nou. Climatul ce înconjura această afacere, cea cu ciment, a devenit neprielnic”.

Fostul soț al Monicăi Gabor consideră că femeile din viața lui au iubit la el șarmul și a răspuns că se consideră un om atrăgător, pentru că este săritor. Întrebat despre plecarea fiicei sale în America, Irinel Columbeanu a răpuns că aceasta a fost dorința Irinucăi.

Atunci când a fost întrebat câți bani cheltuiește pe mâncare lunar, el a dat o sumă aproximată la 3000-5000 lei.

„Stați un pic să fac o socoteală! Nu știu, undeva între 30 și 50 de milioane. Se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna pentru că nu am atâta răbdare”, a răspuns fostul milionar.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter