Daliana Răducan și Răzvan Simion, prima fotografie în calitate de cuplu. Cum s-au afișat, de ziua ei, de Florii

Publicat pe

Daliana Răducan și Răzvan Simion nu se mai ascund! Cei doi parteneri au profitat de vremea bună și au plecat împreună la mare, pentru a se relaxa. Cei doi au postat imagini de pe litoral. Până acum au fost discreți, însă de data aceasta s-au afișat împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Despărțirea lui Răzvan Simion de Lidia Buble a luat pe toată lumea prin surprindere, iar la scurt timp matinalul de la Antena 1 și-a găsit alinare în brațele altei femei. Este vorba despre Daliana Răducan, care a făcut parte din echipa ‘Visuri la cheie’, emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

Cei doi au fost mult timp discreți, fiind dați de gol la un moment dat pe rețelele de socializare de către Ianca, fiica adolescentă a lui Răzvan Simion. De data aceasta, fericitul cuplu a decis să petreacă un weekend la mare și au postat chiar ei imagini împreună, pe rețelele de socializare.

Daliana Răducan și Răzvan Simion, prima fotografie în calitate de cuplu. Cum s-au afișat, de ziua ei, de FloriiDaliana Răducan și Răzvan Simion, prima fotografie în calitate de cuplu. Cum s-au afișat, de ziua ei, de Florii

Daliana Răducan și Răzvan Simion au plecat în weekend la mare

Răzvan Simion și iubita lui au dat o fugă până la mare, departe de agitația din Capitală și au fost însoțiți și de alți prieteni. Cei doi au profitat de vremea bună, s-au bucurat de mare, soare și de faptul că în această perioadă nu este aglomerație mare.

Daliana Răducan a luat, însă, pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a postat un story în care apare alături de Răzvan Simion. Cei doi savurează o cafea și afișează un zâmbet larg pe buze, semn că relația lor merge foarte bine. Dovada că lucrurile se îndreaptă spre ceva serios a apărut deja când prezentatorul de la Neața i-a prezentat-o fiicei sale, Ianca.

Indiciile că relația lor este din ce în ce mai serioasă continuă. Bruneta a postat tot pe rețelele de socializare un buchet imens de flori primit de la partener, alături de trei inimioare, semn că cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Cine este Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion

Daliana Răducan a făcut parte din echipa Visuri la cheie de la PRO TV și are propria afacere în București.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, este autodescrierea pe care Daliana și-a făcut-o pe site-ul său.

Lidia Buble, despre iubita lui Răzvan Simion

Lidia Buble a declarat recent că nu mai are fluturi în stomac atunci când vine vorba despre prezentatorul de la Neața. De asemenea, a vorbit și despre noua iubită și a precizat că nu a simțit nevoia să o caute sau să afle mai multe informații despre ea. A avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan și a subliniat că actuala iubită este norocoasă că a întâlnit un bărbat ca el.

Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. Răzvan e un om foarte fain. E norocoasă’, a spus Lidia Buble.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter