Anca Țurcașiu, lovitură dură pentru Bianca Drăgușanu: "Eu îmi asum să răspund"

Publicat pe

Anca Țurcașiu a avut un comentariu neașteptat cu privire la Bianca Drăgușanu, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Artista, cu o carieră de zeci de ani în showbiz și-a spus opinia fără să ezite cu privire la fosta soție a lui Alex Bodi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu (50) are o carieră de peste 30 de ani în showbizul autohton, dar considerațiile pe care le-a făcut artista cu privire la Bianca Drăgușanu l-au luat prin surprindere pe Cătălin Măruță. Invitată în emisiune și provocată la deja faimosul joc picant, artista nu a ezitat să-și spună părerea despre Bianca și nu numai…

Anca Țurcașiu, lovitură dură pentru Bianca Drăgușanu: "Eu  îmi asum să răspund"Anca Țurcașiu, lovitură dură pentru Bianca Drăgușanu: "Eu  îmi asum să răspund"

Anca Țurcașiu, atac direct la Bianca Drăgușanu

Chiar dacă pe Anca Țurcașiu și Bianca Drăgușanu nu le leagă nimic, artista a făcut un comentariu neașteptat în cadrul emisiunii. Provocată de către Cătălin Măruță să răspundă la niște întrebări delicate – în caz contrar urmând să mănânce iute -, artista nu a ezitat să-și spună părerea.

Cătălin Măruță a invitat-o în emisiunea lui de la Pro TV și a fost provocată la un joc „picant', la propriu. Ori de câte ori primea câte o întrebare, vedeta trebuia să răspundă, iar în cazul în care nu voia să dezvăluie întrebarea primită, trebuia să mănânce picant. Întrebarea, menită să îi creeze dificultăți, nu a rămas însă fără răspuns din partea Ancăi, care a preferat să nu mănânce picant. Drept urmare, Cătălin Măruță a pus-o pe artistă să enumere niște nume de vedete pe care ea nu le-ar vedea în lumea showbizului autohton.

„Spune-mi numele a trei vedete care crezi că nu au ce căuta în showbizul românesc', i-a spus Cătălin Măruță artistei.

Deși probabil se aștepta ca invitata lui să nu răspundă, Măruță a fost luat prin surprindere de către artistă.
„Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu' a spus aceasta, deși ar fi trebuit să dea încă un nume. „Eu îmi asum să răspund la această întrebare' a încheiat Anca Țurcașiu.

Citește și: Larisa Drăgulescu s-a măritat. Primele imagini de la nuntă

Citește și: Câștigători Oscar 2021. „Colectiv', fără Oscar. S-au impus „Another Round' – cel mai bun film străin și „My Octopus Teacher' – cel mai bun documentar

Citește și: Cine este pictorul Adrian Ghenie care a vândut două tablouri cu 6,2 milioane de euro.S-a născut la Baia Mare și locuiește în Berlin

Citește și: Jador a ajuns în România, după a fost eliminat de la Survivor. Zeci de persoane l-au așteptat la aeroport

A divorțat după 22 de ani de căsnicie

Anca Țurcașiu a divorțat, anul trecut, după 22 de ani de căsnicie, de soțul ei, Cristina Georgescu. Dat fiind că artista este una dintre cele mai discrete vedete din showbiz, vestea a fost șocantă pentru toată lumea.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!', a anunțat Anca Țurcașiu pe Facebook.

Se pare că tensiunile crescuseră între cei doi în urmă cu ceva timp, însă odată cu declanșarea pandemiei de coronavirus conflictul s-a adâncit și mai tare. Ambii au fost afectați: Anca Țurcașiu nu a mai avut spectacole, în timp ce Cristian Georgescu, medic stomatolog de meserie, nu a mai putut merge o perioadă la cabinet.

După un timp, artista pare să-i reproșat, în mod repetat, lui Cristian Georgescu că n-ar aduce bani în casă și de aici a pornit o divergență, care, se pare, nu a mai avut rezolvare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter