O mai ții minte pe Lila din Vacanța Mare? Mirela Stoian: "Trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc"

Publicat pe

Mirela Stoian, simpatica actriță care i-a dat viață personajului „Lila” din Vacanța Mare, a intrat într-un con nemeritat de umbră. De 5 ani, actrița nu și-a mai găsit de lucru, iar asta poate și din cauza faptului că „Lila” s-a lipit prea tare de ea…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La finele anilor 1980, Vacanța Mare făcea furori pe micul ecran, iar popularele personaje imaginate de faimoasa trupă erau chiar mai celebre decât actorii care le dăduseră viață. Drept urmare, publicul nu știe nici acum numele actorilor care le-au interpretat. Una dintre victimele popularității personajelor jucate este, fără doar și poate, Mirela Stoian, simpatica actriță care a interpretat-o pe Lila în Vacanța Mare, fiica cuplului Costel (Radu Pietreanu) și Leana (Mugur Mihăescu) și sora lui Axinte (Florin Petrescu).

Din păcate, actrița a dispărut complet din lumina reflectoarelor după ce i-a dat viață Lilei…

O mai ții minte pe Lila din Vacanța Mare? Mirela Stoian: "Trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc"O mai ții minte pe Lila din Vacanța Mare? Mirela Stoian: "Trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc"

Mirela Stoian nu o regretă pe”Lila” din Vacanța Mare

La fel ca Nuami Dinescu, actrița care nu a mai putut scăpa de „Tanța”, personaj interpretat în emisiunea Teo, și Mirela Stoian a avut probleme din cauza năbădăioasei „Lila” din Vacanța Mare, personaj de care nu s-a mai putut dezlipi. La scurt timp după ce s-a încheiat serialul, Mirela a mai apărut la TV doar ocazional, iar în ultima perioadă, deloc.

Citește și: Sindy de la Survivor, dusă de urgență la spital cu Salvarea: „Ne-am panicat'

Citește și: Părinții lui Jador, primele reacții după ce artistul s-a întors de la Survivor:„Am crezut că nu te descurci’

Citește și: Mădălina Urloiu a născut. Primele imagini cu fetița

Citește și: Larisa Drăgulescu s-a măritat.Primele imagini de la nuntă

„Nu îmi este dor de personajul Lila. Şi din cauza, dar şi datorită personajului am avut diverse experienţe. M-am bucurat de celebritate, dar şi de «greutatea» acestui nume. Dacă nu mi-am găsit de muncă în ultimii cinci ani este şi din cauza faptului că lumea m-a văzut ca pe acest personaj. Pe vremea când eram «Lila» am avut salarii foarte bune, am trăit decent. Nu erau sume exorbitante, dovadă că stau în apartamentul pe care l-am luat cu soţul meu. Aveam nişte bani puşi deoparte, însă nu foarte mulţi. Atunci îmi făceam toate mofturile, făceam cadouri şi nu m-am aşteptat niciodată ca totul să se termine atât de brusc. Acum trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc şi deplâng de pe margine eşecul meu. Sora şi părinţii mă ajută!', mărturisea acum ceva vreme Mirela Stoian.

Vacanța Mare, scandal la început de an

Deși s-au bucurat de un succes imens prezentând aventurile familiei de olteni, membrii Vacanța Mare au fost protagoniștii unui scandal încă de la debutul anului… După ce au fost prezentat programul de Revelion de la TVR, aceștia au iscat multă vâlvă în social media și nu numai…

Vacanța Mare a primit atunci de la TVR aproape 50.000 de euro, pentru realizarea programului de Revelion, însă limbajul, considerat de unii suburban, a deranjat enorm. Nu puțini au fost cei care, la momentul acela, au luat atitudine… Iar printre cei mai vehemenți a fost chiar Nuami dinescu, actrița, la fel ca și Oana Pellea, considerând programul difuzat de TVR, o „rușine”.

Radu Pietreanu a văzut însă lucrurile cu totul altfel…

„Am stat şi m-am gândit, am recitit scenariul şi pe modelul ‘Dacă doriţi să revedeţi’, am reluat şi programul de Revelion transmis de TVR în noaptea din ani, realizat împreună cu Mugur, Dan Bittman şi ceilalţi. Concluzia? Nu ştiu unde se susţine acuzaţia că am făcut mişto de regulile de protecţie sau că l-am luat peste picior pe unul şi pe celălalt”, a declarat Radu Pietreanu pentru Impact.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter