Drob de ciuperci. Rețetă simplă și gustoasă

Publicat pe

Rețetă de drob de ciuperci. Se apropie Peștele cu pași repezi și dacă încă nu v-ați decis asupra rețetei de drob perfecte, vă dăm noi o mână de ajutor. Acest preparat este gata imediat și nu aveți nevoie nici de foarte multe ingrediente sau vreun talent culinar aparte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de drob de ciuperci. Drobul este un preparat nelipsit de pe masa românilor în ziua de Paște. Rețeta propusă de noi este ideală pentru cei care nu preferă carnea, dar își doresc să mânânce drob în ziua de Paște.

Rețetă de drob de ciuperci – Ingrediente

 – 500 gr. ciuperci

– 5 cepe

– 5 linguri faină

– 5 ouă

– sare si piper după gust

– ulei

Citește și: Cozonac dospit la rece.Rețeta Gabrielei Cristea

Citește și: Drob de miel.Rețeta lui Chef Cătălin Scărlătescu

Citește și: Gogoși de post cu bicarbonat.Rețetă simplă

Citește și: Rețetă de pască din ciocolată.Desertul ideal pentru Paște

Mod de preparare drob de ciuperci

1. Curățați ciupercile și spălați-le. După care, puneți-le la fiert.

2. Cât timp ciupercile sunt la fiert, tăiați ceapa mărunt și puneți-o în tigaie la călit, cu puțină sare.

3. Apoi, adăugați ciupercile fierte, care trebuie tăiate feliuțe, și puneți-le la călit peste ceapă. După care, se lasă la răcit.

4. După ce ciupercile și ceapa s-au răcit, adăugați ouălele și amestecați bine, potrivit rețete.unica.ro.

5. Apoi, treptat, puneți cinci linguri de făină, amestecând continuu. Adpugați și sare și piper după gust.

6. Într-o formă de copt tapetată cu hârtie de copt, puneți compoziția.

7. Totul se bagă la cuptor la 180 de grade, timp de 20 de minute.

Poftă bună!

Sursa Foto: unica.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter