Florin Călinescu, dialog amuzant cu Andra, la Românii au Talent: "Ești virgină, ai 12 ani, n-ai rate..."

Publicat pe

Florin Călinescu și Andra au fost, recent, protagoniștii unui dialog spumos, la Românii au Talent. Actorul, din dorința de a o calma pe artistă, a ținut unul din micile sale discursuri fără perdea, spre amuzamentul Andrei, care nu se aștepta la un astfel de comentariu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu și Andra au purtat un dialog… ușor ieșit din comun la Românii au Talent, actorul reușit să-i readucă zâmbetul pe buze colegei sale de jurizare, în urma unui dialog mai aprins cu Smiley. În stilul binecunoscut, Florin Călinescu i-a ținut un mic discurs complet dezinhibat artistei, care, cu siguranță, nu se aștepta la un asemenea comentariu…

Florin Călinescu, dialog amuzant cu Andra, la Românii au Talent: "Ești virgină, ai 12 ani, n-ai rate..."Florin Călinescu, dialog amuzant cu Andra, la Românii au Talent: "Ești virgină, ai 12 ani, n-ai rate..."

Florin Călinescu și Andra, „terapie” la Românii au talent

Florin Călinescu este fără doar și poate sarea și piperul la Românii au Talent, iar Andra a avut ocazia de nenumărate ori să se convingă de acest lucru. Și asta deoarece pudibonderia artistei îl provoacă pe actor, care face de multe ori glume fără perdea. Recent însă, cei doi purtat un dialog amuzant, la finele căruia, cu siguranță, starea de spirit a Andrei se îmbunătățise vizibil. Observând că artista nu era tocmai în apele ei, Florin Călinescu a încercat să-și calmeze colega de jurizare.

Citește și: Cum a ajuns Florin Călinescu la facultatea de teatru: „Nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nicio materie”

Citește și: Surpriză pentru Andra, la Românii au Talent. Ce a dezvăluit un concurent despre soțul său, Cătălin Măruță

Citește și: Iuliana Marciuc, despre cele mai grele momente în televiziune: „Înainte de a intra live, am aflat că a murit fulgerător”/ EXCLUSIV

Citește și: În ce relații a rămas Jador cu Zanni, după Survivor: „De acasă s-a înțeles că…”

Citește și: Andrei Ștefănescu, primele dezvăluiri după divorțul de Antonia: „Atunci e cel mai bine să rupi legătura”

Relaxează-te, uită de tot, intrăm într-o ședință. Uită tot ce ai trăit până astăzi, abandonează-te. Uită de tot ce ai trăit în viața ta, uită de filipineze, de Tiberiu Maria, de HaHaHa Production. Ești virgină, ai 12 ani, n-ai rate, n-ai concerte, n-ai emisiuni. Oricum, n-ai concerte. Simte-te lină. Ești un ied, aleargă singură pe islaz! ', i-a șoptit Florin Călinescu artistei, spre amuzamentul tuturor.

Andra și Smiley, schimb de replici acid

Totul a pornit, se pare, de la o discuție destul de acidă purtată între Andra și Smiley. Artista a fost deranjată că colegul ei de juriu – Smiley îi ținea locul lui Andi Moisescu, aflat acasă cu COVID – nu a avut curajul să-i spună unei concurente care a interpretat o piesă de-a Irinei Rimes care este cu adevărat părerea lui.

Smiley: „Ce e, mă? De ce te uiți urât la mine?

Andra: Du-te, bă, de aici, nu ai cojones în pantaloni să-i zici unei muieri că nu cântă bine?

Smiley: De ce, mă? Că mi-a plăcut…

Andra: Daaa, sigur, ți-a plăcut…

Smiley: Bine, gata, am înțeles! Mi s-a părut mișto, na, ce? Păi dacă am dat X, mă, Andra? De ce oi fi dat, de nebun?

Andra: Că ți-a plăcut.

Smiley: Serios? M-am abținut mult, îți dai seama. Aș fi dat X de la prima strofă.

Andra: Lasă-le, că, dacă le dai un pic de încredere, ele chiar cred că știu să cânte, asta e problema”, a conchis Andra.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter