Cum a ajuns Florin Călinescu la facultatea de teatru: "Nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nicio materie"

Publicat pe

Florin Călinescu a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate la Românii au Talent, în ediția recentă din sezonul 11. Fanii lui au aflat, cu această ocazie, cum a ajuns actorul să intre la facultatea de teatru și cum și-a descoperit vocația.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

A fost o ediție plină de emoții și nostalgii pentru Florin Călinescu. Într-o pauză, juratul Românii au Talent le-a povestit colegilor săi cum a ajuns el, de fapt, să devină actor. Se pare că Florin Călinescu nu și-a dorit, de fapt, să facă din această meserie o carieră. Mai mult decât atât, dacă s-ar întoarce în timp, ar alege să devină… bucătar!

„Tu cum ai ajuns la actorie? Ți-ai dorit de mic să faci chestia asta?”, l-a întrebat Andi Moisescu.

„Nu! Dacă ar fi să o iau de la capăt, cum se zice în interior, m-aș face bucătar”, a răspuns Florin Călinescu.

„Că ești tu pasionat de chestia asta?”, a continuat Andi. Răspunsul oferit apoi de colegul lui de la masa juriului i-a luat pe toți prin surprindere.

Cum a ajuns Florin Călinescu la facultatea de teatru: "Nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nicio materie"Cum a ajuns Florin Călinescu la facultatea de teatru: "Nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nicio materie"

Cum a ajuns Florin Călinescu la facultatea de teatru

Se pare că juratul de la Românii au Talent nu a fost un elev exemplar. Nu era pasionat de studiu, așa că profesoara lui de Limba Română a fost cea care i-a schimbat drumul în viață.

„Nuu, nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nici o materie și doamna de română mi-a zis într-a șaptea: ‘Măcar recită o poezie dacă gramatică nu vrei să înveți’, așa am recitat o poezie. Deci dacă scap așa că recit la poezii, i-am spus profesoarei.

În clasa a 12 a am întrebat disperat; Există vreo facultate în România pentru care nu trebuie să înveți nimic?, iar profesoara de română mi-a zis: ‘Băi, ar fi una, dar tot trebuie să înveți cinci poezii și un monolog și să înveți să poți să cânți să dansezi… Teatru’. Așa m-am dus și am dat la Teatru și am intrat”, a povestit cu umor Florin Călinescu.

„Talent, tată!”, a concluzionat Andi Moisescu.

Citește și: Cine este Filip Cioc, care a luat Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent. Puștiul este nevăzător

Citește și: Majda, adevărul despre eliminarea de la Survivor. Ce relație avea cu Jador:„Am deschis mai bine ochii'

Citește și: Cine este Ion Mihail Ghintan, tânărul orfan care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au Talent

Ce avere are actorul

Din declarația de avere a actorului Florin Călinescu reiese că deține două terenuri în zone diferite. Primul este în Argeș și are circa 1,8 Ha, iar celălalt se află în Braşov, având o suprafață de 219 mp. La capitolul locuințe, vedeta ProTV deține patru la număr: două apartamente în Capitală, altul în Timişoara, precum şi o casă de vacanţă în Braşov.

Juratul Românii au Talent mai deține și un restaurant, precum și o firmă de producţie cinematografică video şi de programe de televiziune care este numită „Florin Călinescu Media Company Impex SRL’.

Şi-a pierdut, în 10 ani, soţia, fiul şi părinţii

Juratul Românii au Talent a suferit enorm în viață. Părinţii lui Florin Călinescu s-au stins amândoi din cauza cancerului, la o distanţă de doar două luni, scrie Libertatea. În anul 2012, fiul lui Florin, Luca, s-a sinucis. Avea doar 24 de ani, dar depresia a fost prea greu de suportat.

Mai mult decât atât, Florin Călinescu și-a pierdut și o fetiță, care s-a stins la doar cinci luni, din cauza unei boli incurabile. După ce a dispărut de pe micile ecrane o perioadă, actorul și-a luat inima în dinți și a acceptat propunerea celor de la ProTV.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter