Cine este GIM Ion Mihail Ghintan, tânărul orfan care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au Talent

Publicat pe

Telespectatorii au putut urmări un moment fabulos pe scena Românii au Talent. GIM de la Românii au Talent, Ion Mihail Ghintan, a primit Golden Buzz din partea lui Florin Călinescu, după ce i-a impresionat pe jurați până la lacrimi. GIM de la Românii au Talent, așa cum mai este cunoscut tânărul rapper, a trăit toată viața pe străzi și prin orfelinate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce a apăsat pe faimosul buton Golden Buzz, Florin Călinescu i-a propus tânărului concurent să devină nepotul lui. Gim de la Românii au Talent are doar 20 de ani, dar a trăit o poveste de viață ca-n filme. A fost abandonat într-un orfelinat atunci când avea doar 9 luni. A urmat o viață în haos și jeg. A urmat cel mai dur moment din viața lui, atunci când a fost separat de frate.

„El a fost înfiat. Îmi amintesc că țipam după el. S-au rupt legăturile, știam că nimeni nu se mai întoarce unde este rău', povestește tânărul. La doar 11 ani a decis să fugă din orfelinat și să doarmă pe străzi. A rămas timp de trei ani la mila sorții.

„Am săpat sub niște țevi. Am pus cartoane, pături. Când stăteam întins, țevile emanau căldură și nu simțeam frigul. Când îmi era mai foame, Dumnezeu mă ajuta și primeam ceva de mâncare. Strada era dură. Eram bătut, înfometat', a povestit concurentul.

Cine este GIM Ion Mihail Ghintan, tânărul orfan care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au TalentCine este GIM Ion Mihail Ghintan, tânărul orfan care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au Talent

Cine este Ion Mihail Ghintan, GIM de la Românii au Talent

Cu toate că a trăit în niște condiții îngrozitoare, Ion Mihail Ghintan a fost singurul copil din orfelinatul respectiv care a terminat liceul. GIM de la Românii au Talent a absolvit liceul de muzică din Timișoara. Muzica i-a fost singurul refugiu atunci când îi era cel mai greu.

„Mă duceam trist că nu aveam haine, nu aveam pachet, nu avea cine să mă ia de la școală. Profesorii mi-au fost părinți. Ei m-au ghidat', povestește concurentul. Unul dintre profesorii săi de teatru l-a ajutat să se dezvolte și în această direcție. Așa a prins curajul de a apărea pe scena Românii au Talent, în fața unei țări întregi.

Citește și: Cine este Rareș Trufea, puștiul care a luat Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, la Românii au Talent

Citește și: Cine este Remi Martin, acrobatul care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, la Românii au Talent

Citește și: Cine este Filip Cioc, care a luat Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent. Puștiul este nevăzător

Florin Călinescu i-a propus să îi fie bunic

Pe scena de la Românii au Talent, tânărul orfan și-a văzut visul cu ochii. După ce a primit ropote de aplauze, iar jurații au lăcrimat, Gim de la Românii au Talent a primit o șansă uriașă: Golden Buzz. După ce a mărturisit că el nu a avut bunici, Florin Călinescu i-a făcut o propunere, chiar înainte să apese butonul auriu.

Te deranjează dacă aș fi eu bunicul tău? Crezi în povestea cu peștișorul de aur?', a întrebat Florin. Gim de la Românii au Talennu a apucat să dea un răspuns complet, că a și primit vestea că merge direct în semifinale. Cu toate că și-a dorit din suflet să îi îmbrățișeze pe toți cei prezenți, nu i s-a permis să facă asta. „Abia acum realizăm cât rău ne-a făcut pandemia asta', a concluzionat Andi Moisescu.

De altfel, nu este prima dată când tânărul se află în lumina reflectoarelor. Acel profesor de teatru, menționat mai devreme, i-a schimbat total viața în bine. După ce l-a încurajat să își urmeze și această pasiune, profesorul i-a dat curajul necesar lui Gim ca să participe și la un casting. Așa a ajuns tânărul orfan să joace în serialul Hackerville.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter