Elena Merișoreanu se operează de urgență: „Are bila încărcată cu pietre”

Publicat pe

Elena Merișoreanu va fi supusă unei intervenții chirurgicale. Anunțul a fost făcut de colega ei de breaslă, Steliana Sima, care a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță', împreună cu nepoata ei. Steliana Sima a ținut să-i transmită Elenei Merișoreanu toate gândurile ei bune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Steliana Sima a fost invitată, împreună cu nepoata ei care este tot interpretă de muzică populară, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Artista a abordat mai multe subiecte în cadrul emisiunii „La Măruță'. Aceasta a spus că se află la dietă și că a reușit, într-adevăr, să și scape de câteva kilograme.

Elena Merișoreanu se operează de urgență: „Are bila încărcată cu pietre'Elena Merișoreanu se operează de urgență: „Are bila încărcată cu pietre'

Pe de altă parte, Steliana Sima a făcut un anunț care a luat prin surprindere pe multă lume. Aceasta a spus că Elena Merișoreana, colega ei de breaslă, urmează să se opereze chiar mâine, 28 mai. Artista a avut doar cuvinte de laudă la adresa colegei ei, spunând că Elena Merișoreanu nu a refuzat niciodată să acorde ajutor celor care i l-au cerut.

Citește și: Câți bani ia Jador pentru o cântare. Elena Merișoreanu l-a dat de gol:„Ia și bacșiș gras'

Citește și: Cum a reacționat Elena Merișoreanu când a auzit că Mirabela Dauer are pensie de merit:”A fost și rămâne…”

Citește și: Clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor.Cine se află pe primul loc

Citește și: Minodora a pus-o la punct pe Bianca Rus:„Nu poate să cânte nimic fata asta, se strofoacă'

Elena Merișoreanu se operează de urgență

Steliana Sima a dezvăluit că Elena Merișoreanu urmează să se opereze mâine pentru că „are bila încărcată cu pietre'.

Are foarte mult bila incarcata cu pietre si maine o sa sufere o operatie, ca să i le sfarame. Vreau sa ii urez multa sanatate pe aceasta cale. Este un om extraordinar si altruist, pe toti colegii din industrie i-a ajutat. Este un om extraordinar. Nu cred ca cineva i-a cerut sprijinul și ea să nu-l ofere. Te ia de mâna si te duce acolo. Ea este prietenul nostru de familie', a declarat Steliana Sima, despre Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu a mai suferit o intervenție chirurgicală la picior în urmă cu ceva timp, fiind diagnosticată cu artroză. Artista a fost operată la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor', din Capitală.

Scandal între Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu

Între Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu a izbucnit un scandal uriaș, după ce aceasta din urmă a fost invitată în emisiunea lui Măruță și a avut numai vorbe urâte de spus la adresa colegei ei de breaslă.

Tensiunile dintre cele două cântărețe de muzică populară datează de mai multă vreme, mai exact, din 2019. La acea vreme, Elena Merișoreanu a spus că pensia în valoare de 1.200 lei pe care o primește Maria Dragomiroiu este corectă, având în vedere vechimea ei.

Știu că Maria Dragomiroiu e o mare vedetă, o cântăreață de excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică, dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu am peste 30 de ani de muncă  la Rapsodia Română. Noi avem turnee grele. Când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă la gură. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul, a declara Elena Merișoreanu, în 2019, la Agenția VIP, după ce Maria Dragomiroiu a spus că pensia pe care o primește de la stat nu este suficientă pentru a avea o bătrânețe lipsită de griji.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter