Cine este Narcisa Ungureanu de la Românii au Talent

Publicat pe

Cine este Narcisa Ungureanu de la Românii au talent? Narcisa Ungureanu se află printre cei 11 finaliști de la Românii au talent. Fetița are 10 ani și este cântăreață de muzică populară. Aceasta își dorește foarte mult să câștige marele premiu de 120.000 Euro pentru a-și ajuta tatăl.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Narcisa Ungureanu de la Românii au talent? Narcisa Ungureanu de la Românii talent are 10 ani și i-a impresionat pe cei patru jurați, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinesc și Alexandra Dinu, prin vocea ei incredibilă și energia ei debordantă.

Cine este Narcisa Ungureanu de la Românii au TalentCine este Narcisa Ungureanu de la Românii au Talent

Pe lângă talentul incontestabil, Narcisa Ungureanu de la Românii au talent, sezonul 11, i-a impresionat pe jurați și cu povestra ei de viață incredibilă. Tatăl fetiței este grav bolnav, iar Narcisa a spus că banii pe care îi câștigă la evenimentele private la care cântă îi dă tatălui ei pentru terapie. Bărbatul a avut o tumoră la măduva coloanei.

Citește și: Finaliști Românii au Talent.Ei luptă pentru premiul de 120.000 de euro

Citește și: Florin Călinescu l-a ironizat pe Fuego, la Românii au Talent:”De ce se duc bătrânelele la el la concert?”

Citește și: Cine sunt cei 12 concurenți care se luptă în finala iUmor, pentru 20.000 de euro

Citește și: Alina Vidican și iubitul milionar se căsătoresc:„Va avea un nou nume…'

Cine este Narcisa Ungureanu de la Românii au talent

Cine este Narcisa Ungureanu de la Românii au talent? Narcisa Ungureanu vrea să cânte toată viața și să devină din ce în ce mai cunoscută. Deja merge la evenimente private unde îi încântă pe invitați cu vocea ei superbă.

Eu mă numesc Narcisa Ungureanu, am 10 ani și sunt din Suceava. Mama când era mică a vrut să cânte, dar nu a putut fiindcă erau cam săraci și părinții ei nu au lăsat-o să cânte, așa că eu i-am urmat visul. Am foarte multe piese, am piese despre frații mei, am hore. Am foarte multe trofee, cânt pe la nunți pe la botezuri și cu banii pe care îi câștig la evenimente private îi dau lui tata pentru terapie. Muzica e viața mea și vreau să fac asta toată viața. O să știe toată lumea de Narcisa din Bucovina.

Tata a avut o tumoră la măduva coloanei și de atunci nu a mai putut să meargă, stătea în pat, acum e mai bine, mergem la Humor la terapie. Eu țin la părinții mei foarte mult, îi iubesc foarte mult' , a declarat Narcisa Ungureanu la preselecțiile concursului de talente, de la Pro TV.

Narcisa Ungureanu de la Românii au talent cântă de la 3 ani

Cine este Narcisa Ungureanu de la Românii au talent? Narcisa Ungureanu cântă de la vârsta de 3 ani și își dorește foarte mult să câștige marele premiu în valoare de 120.000 Euro. Fetița știe deja ce vrea să facă cu acești bani.

Am început să cânt de la vârsta de 3 ani și acum am 10 ani. De când eram mică îmi doream să ajung aici, la Românii au talent. Dacă aș câștiga marele premiu, aș merge cu tatăl meu la un spital, dar nu din România, ca să îl fac bine. Eu, când o să fiu mare, vreau să mă fac, mai întâi, cântăreață și apoi doctoriță ca să ajut oamenii', a mai spus Narcisa Ungureanu, pe scena Românii au talent.

Cine sunt finaliștii Românii au talent

Narcisa Ungureanu nu trebuia să se afle pe lista finaliștilor de la Românii au talent, dar jurații au scos asul din mâneca și au salvat-o pe aceasta de la eliminare. Wild card-ul este proaspăt introdus în show-ul de talente. Noutatea acestui sezon constă în faptul că 11 concurenți se vor lupta pentru premiu, în finală, în loc de 10, cum eram obișnuiți din sezoanele trecute.

Pe lângă Narcisa Ungureanu, finaliștii de la Românii au talent sunt Daria Batschi – Beleca, Rareș Trufea, Ana Maria Mărgean, Duo Turkeev, GIM, Remi Martin, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman și Magitot.

Vineri, pe data de 28 mai, are loc marea finală Românii au Talent. În cadrul ediției vom afla nu doar câștigătorul premiului în valoare de 120.000 de Euro din această ediție, ci și câștigătorul celor 10.000 de Euro și al premiului de originalitate.

Sursa Foto: Facebook, captură de ecran Pro TV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter