Câți bani ia Jador pentru o cântare. Elena Merișoreanu l-a dat de gol: „Ia și bacșiș gras”

Publicat pe

Foarte mulți dintre fanii lui Jador se întrebau câți bani trebuie să scoată din buzunar pentru o cântare, iar Elena Merișoreanu a dezvăluit în premieră suma pe care o încasează Jador.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Jador nu a renunțat la muzică nici cât era în Republica Dominicană, la Survivor România! Artistul a lăsat multe piese pregătite pentru lansare, astfel încât „Jadorașii' să se poată bucura de muzica lui chiar dacă participa la reality show-ul de la Kanal D.

La revenirea în țară, artistul s-a bucurat de un nou val de popularitate. Deși era deja pe val, se pare că fostul concurent de la „Puterea Dragostei' este îndrăgit de mai multe persoane, care nu doar că îi urmăresc conturile de socializare ci îi ascultă și muzica. Grație acestui lucru, solistul apare în trending cu orice piesă pe care o lansează și este contactat constat pentru evenimente nu doar în țară, ci și peste hotare.

Citește și: Care este legătura dintre Jador și nepoata Elenei Merișoreanu: „M-a susținut la Survivor și…” EXCLUSIV

Citește și: Cum a cunoscut-o Jador pe Georgiana: „Era ziua mea, aveam 50 de lei”

Citește și: Marele regret al lui Jador! Are legătură cu sora lui: „Nu mi-am dat seama că…”

Citește și: Jador, dezvăluiri despre relația cu Roxana Nemeș, la Survivor: „Ea stătea sub mine. Nimeni nu știe…”

Cât încasează Jador pentru o cântare? Elena Merișoreanu dă din casă

Astfel, Elena Merișoreanu a dezvăluit pentru Playtech că artistul a fost contactat pentru a susține concerte peste Ocean, tocmai în Statele Unite ale Americii și că onorariul acestuia va fi pe măsură! Persoanele care vor să se distreze pe muzica lui Jador trebuie să scoată din buzunar… 5000 de dolari!

Câți bani ia Jador pentru o cântare. Elena Merișoreanu l-a dat de gol: „Ia și bacșiș gras'Câți bani ia Jador pentru o cântare. Elena Merișoreanu l-a dat de gol: „Ia și bacșiș gras'

Mai mult, Elena Merișoreanu a mai precizat că Jador nu este singurul cântăreț pe care l-a ajutat să plece în SUA. Printre ceilalți soliști care i-au cerut sfatul cântăreței de muzică populară se numără și Ruby și Dorian Popa.

„Zilele trecute, Jador a venit la mine, acasă, să discutăm despre turneul din Las Vegas, o să fie plătit cu 5.000 de dolari. O să ia însă și bacșiș gras. El s-a bucurat foarte mult de oferta asta când i-am zis, sărea în sus de bucurie, la telefon. Am mai ajutat-o și pe Ruby, pe Dorian Popa și pe Gina Pistol. Îmi sunt toți foarte dragi, pentru că îi văd cum muncesc și că sunt foarte respectuoși cu mine.', a declarat Elena Merișoreanu, pentru publicația citată anterior.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter