Care este legătura dintre Jador și nepoata Elenei Merișoreanu: "M-a susținut la Survivor și..." EXCLUSIV

Publicat pe

La doar câteva săptămâni după ce a anunțat despărțirea de Georgiana, să aibă oare Jador o nouă iubită? Asta s-au întrebat toți după ce tânărul s-a fotografiat în compania lui Beatrice Păun, nepoata Elenei Merișoreanu. Jador ne-a declarat în exclusivitate ce relație are cu Beatrice Păun.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

La „Survivor România' Jador a plâns în nenumărate rânduri după Georgiana- „Neagra', așa cum a poreclit-o el, iar bunul său prieten, Culiță Sterp, l-a sfăuit să o ceară în căsătorie. Cum socoteala de acasă nu se pupă mereu cu cea din târg, ajuns în România, solistul s-a trezit… burlac! Da, Jador și Georgiana s-au despărțit, iar fanii artistului au bănuit că artistul ar avea o nouă iubită.

Jador ne-a oferit o declarație exclusivă cu privire la relația existentă între el și Beatrice Păun, nepoata Elenei Merișoreanu, alături de care a fost surprins în urmă cu doar câteva zile.

Citește și: Mario Fresh a dezvăluit de ce el și Jador au fost bătuți în Mamaia: „Mi-am luat un pumn în față, am căzut jos”

Citește și: Irina Fodor, noua prezentatoare de la Asia Express? Gina Pistol, înlocuită în sezonul 4

Citește și: Artistul MC Kevin a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al hotelului în care se afla

Citește și: Cum a cunoscut-o Jador pe Georgiana: „Era ziua mea, aveam 50 de lei”

Cine este Beatrice Păun, femeia în compania căreia s-a afișat Jador

Internauții au observat un detaliu pe pagina de Instagram a lui Jador, acum câteva zile: este vorba despre o fotografie în care artistul apare alături de Beatrice Păun, nepoata faimoasei Elena Merișoreanu, cântăreață de muzică populară. Cum, cel mai probabil, mulți dintre fanii lui Jador l-au întrebat dacă superba brunetă este iubita lui, artistul a decis să șteargă fotografia de pe rețelele de socializare, fără comentarii sau explicații suplimentare.

Care este legătura dintre Jador și nepoata Elenei Merișoreanu: "M-a susținut la Survivor și..." EXCLUSIVCare este legătura dintre Jador și nepoata Elenei Merișoreanu: "M-a susținut la Survivor și..." EXCLUSIV

Totuși, alături de fotografia postată de Remus-Ionuț Dumitrace, Beatrice Păun a decis să le arate fanilor artistului mai multe filmulețe de la mica petrecere la care au participat mai multe persoane, printre care și Elena Merișoreanu și Richard Păun, fratele lui Beatrice.

Cert este că participanții s-au distrat de minune, iar atmosfera a fost completată de muzica lui Jador, pe care dansa chiar și doamna Elena Merișoreanu! Totuși, pentru a clarifica situația, am luat legătura cu Jador și am obținut o declarație exclusivă. Haideți să vă explicăm ce se întâmplă, de fapt, între artist și Beatrice Păun!

Ce se întâmplă între Jador și Beatrice Păun?

Ei bine, în cazul în care sperați ca Jador să aibă o relație cu nepoata Elenei Merișoreanu, trebuie să știți că artistul a infirmat zvonurile. Mai mult decât atât, cântărețul a explicat că o respectă enorm pe doamna Merișoreanu, considerând-o bunica sa, motiv pentru care între el și nepoata acesteia nu s-ar putea lega niciodată o relație amoroasă.

Fostul concurent de la Survivor a mai explicat și că el și Beatrice s-au cunoscut prin solista de muzica populară, alături de care va susține un concert tocmai în Statele Unite ale Americii. Spre surprinderea sa, toată familia Elenei Merișoreanu l-a susținut la Survivor, detaliu pe care l-a aflat abia acum, după ce a părăsit competiția.

„M-a chemat doamna Merișoreanu că este ziua soțului unei cunoștințe în America, în Las Vegas, și vor să merg să cânt. M-am dus să discut cu doamna Merișoreanu, pentru că dânsa a mai fost și, cel mai probabil, vom merge împreună. Trebuia să punem la punct detalii: despre viză, despre zbor, că vom merge cu avionul privat, unde stăm la hotel, inclusiv despre bani am vorbit.

Și mi-a dat doamna Elena Merișoreanu un pahar de rachiu și am mai stat cu dânsa de vorbă. Este ca mama mea, o iubesc de nu mai pot! Le-a chemat și pe fetele dânsei să mă cunoască pentru că m-au susținut la Survivor și toată familia mă iubește. Am făcut cunoștință cu ele, dar atât.

Nu aș putea să am niciodată ceva cu fetele dânsei, pentru că doamna Elena Merișoreanu este ca bunica mea, așa că nu ar trebui să fiu cu vreuna dintre fetele dânsei ca să-mi fie… mamaie! Deci, asta e tot. Amândouă sunt frumușele, și fata (n.r.- fiica Elenei Merișoreanu), și nepoata, dar eu sunt băiat cuminte și nu mă bag în familii.', a dezvăluit Jador, în exclusivitate pentru VIVA!.

Sursa foto: FACEBOOK

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter