Lidia Buble participă la Asia Express cu sora ei: „Vin să câștig”

Publicat pe

Drumul Împăraților este pe care de a începe, iar concurenții sunt pregătiți să plece în aventura vieții lor! Printre echipele care-și vor croi drum pe continetul asiatic, se numără și Lidia Buble, care a decis să participe la Asia Express 4 cu Estera, una dintre surorile ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Asia Express 4 este, fără doar și poate, una dintre cele mai așteptate emisiuni în România, iar Lidia Buble se numără printre vedetele care au spus „da' provocării și va pleca în această aventura alături de sora ei. După ce filmările au fost anulate anul trecut, din cauza pandemiei de coronavirus, iată că noii concurenți vor pleca pe Drumul Împăraților, alături de prezentatoarea căreia Gina Pistol i-a predat ștafeta.

Citește și: Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la Asia Express sezon 4: 'Să aveți un drum…'

Citește și: Unde se desfășoară filmările pentru Asia Express. Schimbări în sezonul 4

Citește și:  Regulile din sezonul 4 Asia Express. Vedetele pleacă pe Drumul Împăraților

Citește și: Cine este Marius Damian, unul dintre prezentatorii Asia Express 4

Lidia Buble și sora Estera participă la Asia Express

În ceea ce privește plecarea sa de la Asia Express, Lidia Buble a dezvăluit că este sigură pe sine. Principalele calități care o califică pentru participarea la acest reality show sunt ambiția și competitivitatea, motiv pentru care a decis să o aibă alături în Asia pe sora sa, Estera, cele două fiind „Double Bubble Trouble'.

„O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble.', a declarat Lidia Buble, despre plecarea în Asia Express.

Lidia Buble participă la Asia Express cu sora ei: „Vin să câștig'Lidia Buble participă la Asia Express cu sora ei: „Vin să câștig'

La Asia Express 4, Gina Pistol va fi înlocuită de Irina Fodor

Ei bine, nu doar concurenții acestui sezon reprezintă o noutate pentru public, ci și prezentatoarea emisiunii. Gina Pistol i-a predat ștafeta Asia Express Irinei Fodor, care este familiară cu formatul emisiunii, dat fiind faptul că Răzvan Fodor, soțul său, a câștigat ultimul sezon alături de Sorin Bontea.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după Chefi la cuțite’ va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia.

Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o. Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez.

A început numărătoarea inversă, iar zilele astea, când mai e așa puțin până la plecare, e cel mai greu, ești împărțit între entuziasmul începerii unei aventuri incredibile și emoția în fața necunoscutului. În plus, trebuie să ne organizăm bine, să nu uitam ceva pe acasă și să facem planul cu familiile pentru perioada cât suntem plecați. La noi acasă, am chemat artileria grea, mai exact, bunicile- atât mama mea, cât și mama lui Răzvan, care vor prelua responsabilitățile gospodăriei, în cele două luni cât voi fi plecată.', a povestit Irina Fodor, noua prezentatoare Asia Express.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter