Minodora a pus-o la punct pe Bianca Rus: „Nu poate să cânte nimic fata asta, se strofoacă”

Publicat pe

Minodora a pus la colț câteva cântărețe din România, care, în opinia ei, nu au ce căuta pe scenă, cu microfonul în mână. „Sunt frumoase, dar nu e gâtul ce trebuie…”, le transmite Minodora, chiar cu riscul de a intra în gura lor când vor auzi verdictul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Minodora a fost invitată în emisiunea „Teo Show', de la Kanal D. Cântăreața a fost supusă unei provocări: ori mănâncă diverse preparate ciudate, ori răspunde unor întrebări incomode. Chiar înainte de a începe seria întrebărilor, prezentatoarea Teo Trandafir i-a arătat cântăreței un material cu Bianca Rus în care afirma că Minodora nu se îmbracă bine deloc.

Minodora a pus-o la punct pe Bianca Rus: „Nu poate să cânte nimic fata asta, se strofoacă'Minodora a pus-o la punct pe Bianca Rus: „Nu poate să cânte nimic fata asta, se strofoacă'

„Bianca Rus, fata asta care zice că nu știu să mă îmbrac. Important e să știi să cânți dacă tot ești artist și cu asta te ocupi. Fata aceasta îmi pronunță numele a doua oară pe ecrane. Am fost sunată acum 10 ani de zile de Libertatea și mi-au spus că e o fată Bianca Rus care zice că eu nu știu să cânt sau ceva de genul acesta.

Am întrebat cine este fata, pentru că nu o cunoșteam. Este a doua oară când îmi pronunță numele. O rog foarte tare să pună mâna să studieze, că cânte, nu poate să cânte nimic fata asta, se strofoacă de foarte mulți ani de zile să cânte', a spus Minodora în direct.

Minodora, despre Bianca Rus: „Dacă ar fi fost în banca ei nu m-ar fi deranjat”

Declarațiile ei la adresa Biancăi Rus nu s-au oprit aici. Minodora a adăugat că, după părerea ei, Bianca nu are voce, „se chinuie să cânte'.

„Eu mereu am spus că e loc sub soare pentru toată lumea și atât timp cât nu mă deranjează cineva e ok. Fata asta trebuie să știe de la mine, eu îmi asum treaba asta vizavi de ce vreau să spun, și mă pricep să cânt, pentru că am studiat, și trebuie să știe că un artist e artist dacă Dumnezeu i-a dat voce și dacă prin sângele lui curge voce.

Dacă Dumnezeu ei nu i-a dat și prin sângele ei nu curge muzică, ea se chinuie de foarte mulți ani de zile. Dacă ar fi fost o persoană în banca ei, să își câștige bănuțul, nu m-ar fi deranjat.

Dar ea îmi pronunță numele, Minodora, Minodora. Vreau să îi spun foarte clar că poate să se strofoace și să facă orice ar face în această viață, că dacă Dumnezeu nu îți dă, nu e', a mai adăugat vedeta în vârstă de 43 de ani.

Citește și: Prima cerere în căsătorie la Mireasa:„Dacă nu fac asta, nu o să mi-o iert niciodată’

Citește și: Deea Codrea de la Bravo, ai Stil!a dezvăluit sexul bebelușului

Citește și: Brigitte a plâns în direct din cauza certurilor cu Florin Pastramă:„Are niște probleme grave’

Ulterior, provocarea de la Kanal D a început pentru Minodora cu o întrebare neașteptată. „Top trei cântăreți din România care nu au voce dacă nu ar face playback'.

„Bianca Rus se chinuie, mai este Roxana Nemeș, care nu cântă, e superbă, e frumoasă, dar are o charismă, o dulceață, dar nu e gâtul ce trebuie. Și mai este Laurette, Adriana Bahmuțeanu care a început să cânte… Și Laurette a încercat să cânte, dar nu e cântăreață', a declarat Minodora în emisiune.

Minodora a slăbit 40 de kilograme

La 43 de ani, Minodora este „La Maxim' doar din punct de vedere profesional, deoarece fizic artista nu mai seamănă deloc cu ea… După ce a slăbit nu mai puțin de 40 de kilograme, Minodora mărturisește că mănâncă de toate, însă cu limită.

„Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 kg, de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate’, a spus Minodora la Antena 1.

„Eram la un pas să fac diabet, iar operația de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine’, a mai mărturisit Minodora la „Acces Direct’.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter