Prima cerere în căsătorie la Mireasa: „Dacă nu fac asta, nu o să mi-o iert niciodată”

Publicat pe

Moment emoționant în emisiunea „Mireasa': a avut loc prima cerere în căsătorie. Liviu i-a pus marea întrebare Mariei, după ce acesta s-a hotărât să plece din casă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce Maria a decis să plece din casa „Mireasa', fiind foarte dezamăgită, Liviu și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie. Se pare că nu a putut accepta gândul că iubita lui nu va mai fi lângă el. Ce a urmat a surprins pe toată lumea.

Prima cerere în căsătorie la Mireasa: „Dacă nu fac asta, nu o să mi-o iert niciodată'Prima cerere în căsătorie la Mireasa: „Dacă nu fac asta, nu o să mi-o iert niciodată'

Liviu a decis să-și exprime sincer sentimentele față de Maria așa că a mers la hotel, a luat flori și inelul primit de la fani. După ce au discutat, cei doi au coborât la restaurant, moment în care a avut loc și cererea în căsătorie.

Concurentul a mărturisit că este pentru prima dată când simte că este vorba despre ceva real, sincer.

Citește și: Cine este Liviu Olteanu de la Mireasa sezon 3.

Citește și: Cine este Maria Roman de la Mireasa sezon 3.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună la aceeași petrecere.

Citește și: Daniela Crudu are un nou iubit. Ce spune despre croatul care a bătut-o:

Liviu a aflat răspunsul fără întârziere: plină de emoții, Maria a acceptat cererea. Cei doi au petrecut noaptea împreună, la hotel. Blondina a mărturisit că simte că s-a reîndrăgostit și că vrea să-și petreacă toată viața alături de Liviu.

„Și pentru că sunt foarte hotărât și pentru că nu mă grăbesc și știu ce vreau… Simt să îți spun: Vrei să fii soția mea?! Este prima oară când eu îmi doresc și o fac pentru că eu îmi doresc… Eu nu glumesc, sunt foarte sincer și foarte hotărât… Am zis că dacă nu fac asta, nu o să mi-o iert niciodată', i-a declarat Liviu Mariei.

Se pare că și doamna Mari se bucură pentru Liviu și Maria și speră ca totul să fie bine în următoarea perioadă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter