Daniela Crudu are un nou iubit. Ce spune despre croatul care a bătut-o: „Îmi dă mesaje de pe conturi false”

Publicat pe

Daniela Crudu a recunoscut, la Xtra Night Show, că are un nou iubit. Bruneta a povestit și despre relația în care se află cu croatul care a bătut-o, anul trecut, și a explicat de ce relația lor nu a funcționat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Daniela Crudu a răspuns la întrebarea care stătea pe buzele multora: are sau nu iubit? Ei bine, vedeta a dezvăluit că da, este într-o relație. Printre altele, Daniela a vorbit și despre fostul ei iubit croat, mărturisind că încă o caută, dar și despre o eventuală căsătorie.

Daniela Crudu, despre noul iubit și căsătorie

Vorbind despre vacanța din Cairo, Egipt, Daniela Crudu a declarat că are iubit, dar că nu vrea să se mărite. Visul ei este să devină milionară.

„Am fost la piramida lui Keops. Am văzut Sfinxul. Mi-a plăcut foarte tare, am simțit o energie și mi-am pus o dorință, sper să se îndeplinească. Nu, nu vreau să mă mărit. Să devin milionară, da. Sunt singură în pozele din Kairo, păi normal, nu știi că nu se pune… Da, am iubit, să zic. Să zic că da, să sperăm că nu. Secret', a spus Daniela Crudu.

Daniela Crudu are un nou iubit. Ce spune despre croatul care a bătut-o: „Îmi dă mesaje de pe conturi false'Daniela Crudu are un nou iubit. Ce spune despre croatul care a bătut-o: „Îmi dă mesaje de pe conturi false'

Frumoasa brunetă încă este căutată de fostul iubit care a bătut-o

În trecut, Daniela Crudu a avut o relație cu un bărbat croat. Se pare că acesta nu a trecut peste și își caută non-stop fosta iubită. Bruneta a povestit în ce relație sunt acum și a explicat de ce s-a terminat totul între ei.

„De croat nu mă mai interesează. Nu-l mai halesc. Să nu-i mai văd fața ăluia niciodată. Am văzut poze vechi cu el prin telefon și am avut o stare proastă. Nu vreau să-l mai văd în viața mea. Îl urăsc! M-a căutat non-stop și în martie m-a căutat. Mă caută non-stop. Cum să mă întorc la el? Îmi dă mesaje de pe conturi false pe Instagram încontinuu. Nu vreau să-i mai văd mecla ăstuia imediată. Pentru mine nu mai există acest om. E un om rău, urât. Nu știu de ce nu mi-am dat seama de la început, de obicei am un feeling la oameni. M-a luat valul, așa. Nu am avut timp să ne cunoaștem că noi stăteam doar în vacanță', a spus Daniela.

Citește și: Apropieri suspecte între Daniela Crudu și Pepe, imediat după anunțul divorțului

Citește și: Cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Ion Dichiseanu și Simona Florescu

Citește și: Cum a reacționat Namiko, după ce s-a aflat că Andreea Ibacka este însărcinată

Daniela Crudu a specificat că faima ei ar fi fost motivul despărțirii de croat. Se pare că acesta s-ar fi speriat de succesul brunetei și ar fi provocat scandal într-un club, după ce câțiva băieți i-ar fi oferit o sticlă de șampanie vedetei. Conform Danielei, fostul iubit credea că este cunoscută doar pe Instagram și nu înțelegea de ce era abordată pentru fotografii.

„Asta l-a speriat (n.r. – când a văzut cât este de cunoscută). Am fost la ski, la Poiană, și când a văzut că toată lumea făcea poze cu mine a zis: „Ce se întâmplă aici? Ești cunoscută în zona asta'. I-am zis că da. După aia am fost în Bosnia Herțegovina și după ne-am întors și am intrat pe la Vamă și mă cunoșteau și acolo. El credea că sunt vedetă pe Instagram, apoi i-am zis. A rămas mască, nu a reacționat, dar când am venit aici la club împreună, au venit niște băieți să-mi dea o șampanie la masă și s-a enervat atunci și de acolo a început scandalul', a adăugat diva.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter