Albert Oprea, flirt la Survivor cu altă fată, chiar în fața Mariei: „Mama o să își vadă nora”

Publicat pe

Primul joc de recompensă al săptămânii de la Survivor România a fost câștigat de Războinici. Aceștia au petrecut momente de vis în Republica Dominicană în compania unor domnișoare superbe. Ei bine, în centrul atenției a fost Albert Oprea căruia i-a atras atenția una dintre frumoasele domnișoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Albert Oprea și Maria Chițu nu neagă că ar exista ceva mai multe între ei, la Survivor România. Cei doi dorm îmbrățișati, iar Albert a fost suprins pupând-o pe Războinică în timp ce se pregăteau să doarmă. Ei bine, primul joc al săptămânii a fost câștigat de Războinici. Aceștia s-au distrat la bordul unui iaht superb. Au avut parte de mâncare, muzică de petrecere, dar și de compania unor superbe domnișoare.

Albert Oprea, flirt la Survivor cu altă fată, chiar în fața Mariei: „Mama o să își vadă nora'Albert Oprea, flirt la Survivor cu altă fată, chiar în fața Mariei: „Mama o să își vadă nora'

Albert Oprea a uitat-o pe Maria Chițu pentru câteva momente și a fost atrás de frumusețea răpitoare a lui Madeline, pe care a luat-o n brațe, chiar în fața Mariei. Colegii au început să-l tachineze pe Războinic și l-au întrebat dacă fata știe că a venit cu iubita după el.

Citește și: Albert a sărutat-o pe Maria, la Survivor. Familia Războinicei:„Sunt doi oameni…'

Citește și: Gesturi tandre între Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor:„Te pup, iubi. Să știi că…'

Citește și: Cum a reacționat Namiko, după ce s-a aflat că Andreea Ibacka este însărcinată:„Cel mai bun…'

Citește și: Ce ținute a purtat Elena Gheorghe în noul videoclip:„Am folosit 20 de metri de material pentru o rochie'

Albert Oprea, flirt cu altă fată la Survivor

A uitat-o Alebrt Oprea pe Maria Chițu atât de repede? Cert este că a fost vrăjit de frumusețea lui Madeline. Tânăra l-a în brațe pe Albert, iar acesta radia de încântare. Colegii nu au ratat ocazia de a face glume și a-l tachina pe Albert.

Adelina: Păi, ce faci, măi, Albert, abia ce…

Albert: Păi, nu-i vina mea. uite… (n.r. și a arătat spre corpul perfect al lui Madeline)

Adelina: Ele vor la tine, eh?

Maria: Așa faci, Albert, da?

Adelina: Auzi? Dar de Maria ai uitat?

Marius: Ea știe că ai venit cu iubita după tine?

Albert: Se iartă. Am adus două puncte.

Adelina: La noapte cu cine dormi? Cu Maria.

Maria: Băi, te arunct peste bord!

Albert Oprea, vrăjit de frumuseațea lui Madeline, la Survivor

Madeline nu înțelegea ce se vorbește, dar Andrei Dascălu a lămurit-o și i-a spus în spaniolă că Maria este iubita lui Albert. Tânăra a rămas surprinsă și s-a dus imediat s-o ia în brațe pe Maria Chițu. Războinica i-a spus acesteia că a fost o glumă totul și că ea nu este iubita lui Albert.

Marius: Cred că Albert a cam gafat-o puțin. Nu cred că Maria se va mai întoarce la el și a rămas singur de acum în colo.

Albert: Bineînțeles că voi dormi cu Maria. Nu este nicio problemă. Că am întâlnit-o eu pe Madeline și… Așa e la petrecere. Asta nu-i cu supărare. Sunt sigur că nu s-a supărat.

Cerere în căsătorie la Survivor

Albert Oprea nu s-a lăsat și s-a pus în genunchi în fața lui Madeline, cerând-o în căsătorie. Totul s-a întâmplat sub privirea Mariei Chițu. Aceasta a acceptat și toată lumea a izbucnit în urale de bucurie.

Albert: Am întâlnit-o pe Madeline. Mama o să își vadă nora. Am cerut-o în căsătorie. Deja avem planuri după emisiune. Nu am avut eu inel cu diamant, dar o să îi cumpăr după ce câștig Survivor.

Adelina: Eu cred că mâine mergem patru la joc, că Albert rămâne cu domnișoara.

Albert: Nu, că vine și ea. O luăm și pe ea în echipă.

Andrei: Ce repede a uitat de Maria.

Maria: Lasă că o să-mi mai ceri tu mie cocos…

Andrei: Vezi că tot la Maria te întorci, nebunule!

Adelina: Eu nu știu ce e acolo între ei, iubire sigur nu e, dar se joacă așa cu mințile noastre. Lasă că seara se vor reîntâlni sub păturicile noastre din camp.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran Kanal D

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter