Fulgy de la Clejani a fost internat pentru a scăpa de vicii și de dependența jocurilor de noroc: ”Tata mi-a dat interzis”

Publicat pe

Fulgy de la Clejani șochează din nou cu mărturisirile pe care le face. Băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a declarat că a fost internat la o clinică din Spania pentru a scăpa de vicii. Tânărul pierdea mulți bani la jocurile de noroc și ajunsese de nerecunoscut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Într-un interviu pentru emisiunea lui Dan Capatos, Fulgy a mărturisit că în urmă cu câțiva ani a fost internat la o clinică din Spania pentru a scăpa de vicii. Tânărul povestește că ajunsese dependent de jocurile de noroc și pierdea mii de euro.

Fulgy de la Clejani a fost internat pentru a scăpa de vicii și de dependența jocurilor de noroc: 'Tata mi-a dat interzis'Fulgy de la Clejani a fost internat pentru a scăpa de vicii și de dependența jocurilor de noroc: 'Tata mi-a dat interzis'

'Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea a de 250.000 de euro. Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu ma mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie', a spus Fulgy la Xtra Night Show.

Fulgy de la Clejani a declarat că nu a avut niciun prieten care să-l învețe de bine, iar anturajul l-a făcut să greșească atât de rău. Ioniță de la Clejani i-ar fi interzis băiatului său să mai bage bani la jocurile de noroc.

'Tata îmi spunea să nu mai merg la cazino, să iau bani cu dobândă sau să nu mai consum droguri. Mi-aș fi dorit să am un prieten de vârsta mea care să mă îndemne, n-am avut și le-am experimentat eu pe pielea mea.', a mai spus Fulgy la Antena Stars.

Citește și: Fulgy de la Clejani povestește cum a fost arestat în Thailanda: 'I-am dat mare palmă și a leșinat'

Citește și: Motivul pentru care Fulgy, băiatul Vioricăi de la Clejani, a dispărut din showbiz. Cu ce se ocupă acum: 'Nu îmi e rușine'

Citește și: Fulgy, internat la dezintoxicare? Nici fratele Margheritei de la Clejani nu a stat departe de scandaluri!

Citește și: Fulgy de la Clejani, prima reacție după ce sora lui a fost prinsă drogată la volan. Și Margherita a postat un mesaj bizar pe Instagram, la 5 dimineața!

Fulgy de la Clejani a fost arestat în Thailanda

Fulgy de la Clejani a mărturisit că a stat în arest câteva ore în Thailanda, după un scandal cu un șofer de taxi. Băiatul Clejanilor l-a lovit pe bărbatul care l-a plimbat cu mașina și l-ar fi acuzat că nu a vrut să-i plătească.

'Un taximetrist m-a plimbat 30-40 de minute și-a acoperit aparatul și în loc de 10 euro cât era cursa mi-a cerut 200-300 de euro. M-a închis în mașină, iar eu cu persoana cu care eram am rămas blocați. El s-a dus la recepție și țipa că nu-i plătim. Eu am deschis blocajul și m-am dus peste el. Țipa, țipa, țipa. La un moment dat nu am mai rezistat, pentru că a ridicat tonul și s-a dat spre mine. I-am dat mare palmă și a leșinat, 5 secunde nu a fost conștient.', a declarat băiatul Vioricăi de la Clejani.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter